Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Her er fordelene ved The Great Reset og The 4th Industrial Revolution

Uafhængige efterforskere blandt folket har samlet kraftige indicier for, at coronaprojektet er orkestreret af World Economic Forum. Deres motiv er at fremme et nyt økonomisk system (The Great Reset) og en ny industriel revolution (The 4th Industrial Revolution), hvor mennesker og maskiner smelter sammen. Strategien er at bruge det nye coronavirus og den nye covid-19-sygdom […]

Uafhængige efterforskere blandt folket har samlet kraftige indicier for, at coronaprojektet er orkestreret af World Economic Forum. Deres motiv er at fremme et nyt økonomisk system (The Great Reset) og en ny industriel revolution (The 4th Industrial Revolution), hvor mennesker og maskiner smelter sammen. Strategien er at bruge det nye coronavirus og den nye covid-19-sygdom […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x