Hvorfor bliver jeg ignoreret af pressen?

Før jeg blev system- og magtkritisk var jeg ofte i pressen som ernærings- og sundhedsekspert. I lange perioder har jeg været regelmæssig gæst i bl.a. Aftenshowet på DR1 og Go’ Morgen Danmark på TV2. Det har aldrig været noget, som jeg selv har presset på for. Det har altid været medierne, der har kontaktet mig.

Siden jeg i 2018 blev udsat for, hvad jeg opfatter og kan bevise som et planlagt karaktermord ved hjælp af en falsk voldtægtsanmeldelse, så har jeg kun haft en smule taletid om den anden side af MeToo, og siden da er jeg blevet ignoreret.

Den 25. maj sendte jeg en høflig e-mail til samtlige almindelige medier i Danmark, hvor jeg tilbød mig selv om debattør indenfor corona og sundhed. I skrivende stund er det kun Jyllands-Posten og Politiken, der har svaret. De har henvist mig til deres debatredaktion, og jeg har sendt et afbalanceret og relevant debatindlæg til dem hver. Jeg har endnu ikke hørt noget fra dem.

I går ringede jeg så rundt til dem alle sammen for at følge op min mail. Jeg brugte en time på at ringe rundt, og det lykkedes mig ikke at komme i kontakt med et levende menneske med beslutningskompetence. Jeg fik lagt mange beskeder på telefonsvarere, og jeg fik talt med mange omstillingsdamer og -mænd, men journalister eller redaktører var der ingen af. Jeg lagde også en lang besked på Sandy French’ telefonsvarer. Hun er nyhedsdirektør hos DR. Mediernes respons er den samme over hele linjen: ignorance.

Nu var det heller ikke fordi, at jeg havde regnet med, at der ville komme noget ud af det. Men jeg følte mig forpligtet til i det mindste at have gjort et hæderligt forsøg på at komme ud via de kanaler, som de fleste danskere nu engang modtager deres nyheder og viden om verden fra. Jeg kan nu sige, at jeg har prøvet, og pressen kan ikke senere komme og sige, at jeg/vi jo bare kunne have kontaktet dem. Når de pludselig vælger at ignorere mig, så kan det ikke være fordi, at de betvivler min faglighed eller evne til at formidle, da jeg jo har været massivt brugt af medierne tidligere; det må skyldes, at min vinkel på corona og sundhed ikke må blive kendt af masserne i Danmark. Det er propaganda via udeladelse af information, som pressen dermed gør sig skyldig i.

Det kan selvfølgelig være, at jeg tager fejl, og de pludselig ringer fra TV Avisen eller TV2 Nyhederne og inviterer mig til direkte debat med Søren Brostrøm eller Mette Frederiksen. I så fald er jeg parat til at sige undskyld. Jeg er klar til debat!

Du kan læse mere om karaktermordet på mig i min e- og lyd-bog: Frihedens Pris – Er du så fri, som du tror?

Tilmeld
Besked om
10 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
steffen
onsdag, 2 juni 2021, 10:40 10:40

Ensidig medievinkling er der indenfor flere felter, ikke bare Corona.

Islam, masseindvandring og menneskeskabte klimaforandringer er andre sådanne emner. Massemedierne lader til at være i lommen på mennesker der ønsker magtcentralisering.

Aroun
Aroun
torsdag, 3 juni 2021, 17:19 17:19

men de har dog haft Malou (fællesrådet) og Maria (folkebevægelsen) på tv – jovist for at tryne dem osv. men skyldes det, at de er milde kvinder, som man ikke føler sig truet af, og du er øhm en lidt anden art og trussel 🙂

Frank
Frank
fredag, 4 juni 2021, 12:40 12:40

er jeg bandlyst i den frie debat ?
dette er en kommentar fordi det ser ud til at mine kommentar ikke kan slås op. Dette er et forsøg på om det gælder i alle Author opslag.
eller gælder det kun når de bliver lidt længer og for udfordrende ?

Frank
Frank
fredag, 4 juni 2021, 12:41 12:41
Reply to  Frank

humme – det lykkes. nu prøver jeg så at sætte en lidt længer indlæg op her som egentlig hørte til opslaget om frygten. Sandheden skal sætte os fri – Gud er kærlighed og der findes ikke frygt i den. frygt er en af synderne som vi kan vælge fra … det frie valg. Synd betyder egentlig at ramme forbi målet og det må man sige frygten hjælper til. Frygt er så en del af den faldene væren og en kamp vi skal kæmpe med. Hvis vi skal løse problemet skal vi langt dypper ind i sindet – roden er ismer.… Read more »

Frank
Frank
fredag, 4 juni 2021, 12:44 12:44
Reply to  Frank

Det lykke så også – så ved jeg ikke hvad det er som gør jeg får en besked om at mine indlæg ikke er valide.
måske du skal tjekke din hjemmeside funktioner.

på forhånd undskyld for mistanken – nu er det bare sket flere gange.