Hvorfor bliver jeg ignoreret af pressen?

Før jeg blev system- og magtkritisk var jeg ofte i pressen som ernærings- og sundhedsekspert. I lange perioder har jeg været regelmæssig gæst i bl.a. Aftenshowet på DR1 og Go’ Morgen Danmark på TV2. Det har aldrig været noget, som jeg selv har presset på for. Det har altid været medierne, der har kontaktet mig. … Læs videre Hvorfor bliver jeg ignoreret af pressen?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
10 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
onsdag, 2 juni 2021, 10:40 10:40

Ensidig medievinkling er der indenfor flere felter, ikke bare Corona.

Islam, masseindvandring og menneskeskabte klimaforandringer er andre sådanne emner. Massemedierne lader til at være i lommen på mennesker der ønsker magtcentralisering.

Aroun
torsdag, 3 juni 2021, 17:19 17:19

men de har dog haft Malou (fællesrådet) og Maria (folkebevægelsen) på tv – jovist for at tryne dem osv. men skyldes det, at de er milde kvinder, som man ikke føler sig truet af, og du er øhm en lidt anden art og trussel 🙂

Frank
fredag, 4 juni 2021, 12:40 12:40

er jeg bandlyst i den frie debat ?
dette er en kommentar fordi det ser ud til at mine kommentar ikke kan slås op. Dette er et forsøg på om det gælder i alle Author opslag.
eller gælder det kun når de bliver lidt længer og for udfordrende ?

Frank
fredag, 4 juni 2021, 12:41 12:41
Reply to  Frank

humme – det lykkes. nu prøver jeg så at sætte en lidt længer indlæg op her som egentlig hørte til opslaget om frygten. Sandheden skal sætte os fri – Gud er kærlighed og der findes ikke frygt i den. frygt er en af synderne som vi kan vælge fra … det frie valg. Synd betyder egentlig at ramme forbi målet og det må man sige frygten hjælper til. Frygt er så en del af den faldene væren og en kamp vi skal kæmpe med. Hvis vi skal løse problemet skal vi langt dypper ind i sindet – roden er ismer.… Read more »

Frank
fredag, 4 juni 2021, 12:44 12:44
Reply to  Frank

Det lykke så også – så ved jeg ikke hvad det er som gør jeg får en besked om at mine indlæg ikke er valide.
måske du skal tjekke din hjemmeside funktioner.

på forhånd undskyld for mistanken – nu er det bare sket flere gange.