Frygtens Kraft: Slip frygten og nyd livet

Det er min oplevelse, at mange danskere som følge af coronaen er blevet ramt af frygtens enorme kraft. Det er min erfaring, at selv meget intelligente og veluddannede personer indenfor sundhed har tilladt deres logiske og rationelle tænkning at blive lammet af frygt. Når vi er bange, sker der en overaktivering af områder dybt i … Læs videre Frygtens Kraft: Slip frygten og nyd livet
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
torsdag, 3 juni 2021, 9:49 09:49

Ja. Det er et uhyggeligt stærkt værktøj til at tæmme mennesket i ønsket retning. Når vi er i alarmberedskab og frygtstyret, og vores fornuftstænkning er hæmmet, er vores evne til at opleve empati for andet levende væsentligt reduceret. Måske ligefrem ikke eksisterende. Således træder moral og etik fuldstændig i baggrunden, og gode mennesker gør onde og ukærlige handlinger. Bevidst eller ubevidst. Det er det vi oplever. Folk tør ikke ytre sig. Der er så mage der undre sigvi det skilte, er min erfaring. Hvorfor? De psykosociale processer er forståelige. Men. Mangler vi rum for at turde indrømme og stå ved… Read more »

Marie
Marie
fredag, 4 juni 2021, 20:43 20:43

Ja.. Netop 🙂