Corona: Direktøren for den amerikanske Sundhedsstyrelse er afsløret

De seneste dage har der været en dramatisk udvikling i den herskende fortælling om det nye coronavirus. Mere end 3.000 sider med Anthony Faucis e-mails er blevet offentliggjort i forbindelse med en undersøgelse. Anthony Fauci er USA’s pendant til Søren Brostrøm, dvs. direktør for deres nationale Sundhedsstyrelse. Senator Rand Paul giver i et nyt interview … Læs videre Corona: Direktøren for den amerikanske Sundhedsstyrelse er afsløret
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Aroun
Aroun
fredag, 4 juni 2021, 20:55 20:55

kan ikke forestille mig, det får nogen konsekvenser eller en sejr til folket, men man har selvfølgelig lov at håbe.

de høje herrer har mere travlt med at diskutere UFO’er 🙂

Nanna Fri skal vist for retten d. 7. juni (?)
En appel herfra til alle om at bede power-bøn for hende og sende masser af trillioner positive og håbefulde og kraftfulde tanker og energi til Nanna (og selvfølgelig også til alle andre politiske fanger/anklagede). Hun skal fri.

fat mod og hold ud
kærlighed til alle