Corona: Direktøren for den amerikanske Sundhedsstyrelse er afsløret

De seneste dage har der været en dramatisk udvikling i den herskende fortælling om det nye coronavirus.

Mere end 3.000 sider med Anthony Faucis e-mails er blevet offentliggjort i forbindelse med en undersøgelse. Anthony Fauci er USA’s pendant til Søren Brostrøm, dvs. direktør for deres nationale Sundhedsstyrelse.

Senator Rand Paul giver i et nyt interview til Fox News en gennemgang af, hvad Faucis e-mails afslører. Det fremgår bl.a., at Fauci vidste, at det nye coronavirus var kunstigt fremstillet på et militært laboratorie i Wuhan i Kina – et laboratorie som han selv var med til at støtte og finansiere.

De nye afsløringer har bl.a. medført, at Facebooks ytringspoliti nu igen tillader, at man må skrive, at det nye coronavirus er lavet på et laboratorie.

Da vi må antage, at der er og har været et tæt samarbejde mellem Fauci og Brostrøm, så kan denne sag afstedkomme en tilsvarende undersøgelse af Søren Brostrøms kommunikation som led i en kriminalefterforskning udført af enten politiet finansieret af staten eller private efterforskere finansieret af folket.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aroun
fredag, 4 juni 2021, 20:55 20:55

kan ikke forestille mig, det får nogen konsekvenser eller en sejr til folket, men man har selvfølgelig lov at håbe.

de høje herrer har mere travlt med at diskutere UFO’er 🙂

Nanna Fri skal vist for retten d. 7. juni (?)
En appel herfra til alle om at bede power-bøn for hende og sende masser af trillioner positive og håbefulde og kraftfulde tanker og energi til Nanna (og selvfølgelig også til alle andre politiske fanger/anklagede). Hun skal fri.

fat mod og hold ud
kærlighed til alle