Corona: Direktøren for den amerikanske Sundhedsstyrelse er afsløret

De seneste dage har der været en dramatisk udvikling i den herskende fortælling om det nye coronavirus.

Mere end 3.000 sider med Anthony Faucis e-mails er blevet offentliggjort i forbindelse med en undersøgelse. Anthony Fauci er USA’s pendant til Søren Brostrøm, dvs. direktør for deres nationale Sundhedsstyrelse.

Senator Rand Paul giver i et nyt interview til Fox News en gennemgang af, hvad Faucis e-mails afslører. Det fremgår bl.a., at Fauci vidste, at det nye coronavirus var kunstigt fremstillet på et militært laboratorie i Wuhan i Kina – et laboratorie som han selv var med til at støtte og finansiere.

De nye afsløringer har bl.a. medført, at Facebooks ytringspoliti nu igen tillader, at man må skrive, at det nye coronavirus er lavet på et laboratorie.

Da vi må antage, at der er og har været et tæt samarbejde mellem Fauci og Brostrøm, så kan denne sag afstedkomme en tilsvarende undersøgelse af Søren Brostrøms kommunikation som led i en kriminalefterforskning udført af enten politiet finansieret af staten eller private efterforskere finansieret af folket.

Tilmeld
Besked om