Tvangsindsprøjtning af en udokumenteret væske er den ultimative krænkelse

Dette indlæg er et opråb til landets politi og militær. Jeg frygter, at Folketinget snart vil tillade Regeringen at beordre Styrelsen for Patientsikkerhed og Rigspolitiet til at tvangsvaccinere de danskere, der ikke vil tage imod det frivillige tilbud om vaccine mod covid-19. Det er mit håb, at en betydelig del af de bevæbnede styrker i Politiet og Forsvaret ikke kun vil nægte at udføre dette beskidte arbejde, men aktivt vil bekæmpe deres kollegers overgreb på Folket. Vi har brug for Politiet og Forsvaret til at beskytte os mod coronatyranerne på Christiansborg.

Hvis tvangsvaccinering bliver beordret, så er det en direkte krænkelse af Grundloven og Menneskerettighederne, uanset hvordan Regeringen vil prøve at vende det Onde til det Gode via bedrag og propaganda. Som polititjenestemand og soldat skal du spørge dig selv, hvor DIN grænse går i forhold til at tvinge kanyler i fredelige medmennesker.

Uanset hvad den enkelte måtte have af begrundelse for at takke nej til covid-19-vaccine, så er det dybt uetisk IKKE at respektere dette.

Jeg kan ikke tale for andre, men her er mine personlige grunde til, at jeg vil bruge alle midler til at undgå at lade mig indsprøjte med det, de kalder en “vaccine” mod covid-19:

  1. Det er IKKE dokumenteret, at injektionsvæsken rent faktisk ER en effektiv og sikker vaccine. Det kræver forskning, der IKKE er udført. Forskningen er igangsat, men den er nu blevet STANDSET igen, så det bliver UMULIGT at vide, hvordan disse injektionsvæsker reelt virker og bivirker. Ja, jeg er den gammeldags type, der er tilhænger af evidensbaseret sygdomsforebyggelse. Frygtbaseret sygdomsforebyggelse kan derimod føre til de mest forfærdelige og sundhedsskadelige beslutninger.
  2. Der er foreløbigt indrapporteret et meget højt antal alvorlige bivirkninger, pludselige sygdomstilfælde og dødsfald som følge af covid-19-“vaccinerne”.
  3. De bioteknologiske ingredienser i vaccinerne er umulige at gennemskue, og det kan ikke udelukkes, at nanopartiklerne i vaccinerne kan interagere med 5G-netværket, så langtidsvirkningerne kan fjernstyres, måske endda på individniveau.
  4. Min intuition fortæller mig, at der er ONDE intentioner bag coronapolitikken og de “løsninger”, som vi får serveret.
  5. Jeg kan ikke se nogen grund til at tage en medicinsk vaccine mod et virus, som mit ernæringsoptimerede immunforsvar sagtens kan håndtere og derved tilmed give mig naturlig immunitet imod fremover. Indsprøjtninger er simpelthen overkill.

Hvis tvangsvaccinering besluttes og gennemføres, så svarer det til statskontrolleret massevoldtægt af befolkningen. Om det er en spids kanyle eller en stiv penis, der indføres i en krop imod den enkeltes samtykke, er underordnet; begge dele er dybt krænkende og uforeneligt med et civiliseret samfund, hvor vi behandler hinanden med respekt, også selvom vi er politisk uenige. Sundhedsstyrelsen har selv indrømmet, at corona ikke længere handler om sundhed, men udelukkende om politik. Så lad være med at tro, at du som politimand eller sygeplejerske kan gemme din grænseoverskridende, fascistiske opførsel bag gode intentioner. Du er reelt en voldtægtsforbryder, og du vil blive husket som sådan for eftertiden.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
thetruthshallsetyoufree
lørdag, 5 juni 2021, 13:07 13:07

Vedr. punkt 3. Jeg vil anbefale alle at undersøge dette nærmere. Sammenhold det med hvad vi ved fra Åbenbaringen bog, hvor vi får at vide, at dem der har modtaget the Mark og the Beast vil lide forfærdeligt af noget, der vil føles som skorpion-stik i 5 måneder i træk. De vil skrige på, at døden vil udfri dem fra smerten, men dør ikke. Kort sagt: hvis du med din fri vilje lader dig injectere med den eksperimenterende, DNA- ændrende væske og dermed underlægger dig the Beast System, vil metallerne og nanopartiklerne i indsprøjtningerne blive aktiveret af strålerne fra 5… Read more »

Last edited 1 year ago by thetruthshallsetyoufree
Lene Riber
lørdag, 5 juni 2021, 16:41 16:41

kære per B. jeg synes det er ret utroligt, at jeg som er meget ældre og pensioneret sygeplejerske- deler fuldstændig dine meninger med dig kh Lene