Den store distraktion: UFOerne kommer!

Flere mainstream-medier har de seneste dage bragt seriøse nyheder om UFOer. Det er ellers ikke ligefrem et emne, som pressen plejer at tage seriøst. Et relevant spørgsmål er: Hvorfor gør de det så nu? Hvem har opfordret dem til det? Hvad får de ud af det?

Jeg har længe sagt til mine politiske venner, mest for sjov, men også lidt for alvor, at hvis det store coronakorthus begynder at vælte, så begynder nogen i medierne at råbe “UFOerne kommer!” – simpelthen som en gigantisk distraktion fra undersøgelsen og afsløringen af coronabedraget. Det er de så begyndt med nu, mens coronakorthuset er i frit fald.

Det kan selvfølgelig godt være, at alt er, præcis som pressen fremlægger det uden nogen som helst skjult agenda. Men altså: Hvorfor nu?

Hvad er verdens bedste distraktion? – “Se, der er en UFO!”

Panik i førerbunkeren: – “Tryk på ALIEN-knappen!”

Hvordan undgår man at blive afsløret? Ved at undgå at blive undersøgt.

Hvordan undgår man undersøgelse af ét mysterie? Ved at lancere et større, overskyggende mysterie.

Plan B: ALIEN INVASION!

Jeg er gået stille med dørene med det, men jeg har faktisk i lang tid studeret den seriøse UFO-forskning, så jeg er også velforberedt på denne situation. Lad dig ikke skræmme af UFOer. Det er blot en forkortelse, der står for Uidentificerede Flyvende Objekter. Det betyder altså ikke nødvendigvis, at der er tale om onde aliens. Det betyder bare, at nogen har observeret et flyvende objekt, som de ikke ved, hvad er. En fugl kan f.eks. også betragtes som en UFO, indtil man opdager, at det er en fugl.

Hvis man har udelukket andre logiske forklaringer på et uidentificeret flyvende objekt, så betyder det stadigvæk ikke, at der er tale om en ond alien-invasion, der gør, at vi skal gå med mundbind og lade os “vaccinere” og overvåge for en sikkerheds skyld. Det kan også være en flyvemaskine baseret på avanceret teknologi, som ikke er almindeligt kendt, og som giver mulighed for at flyve med ekstremt høj hastighed og lave pludselige, skarpe drejninger i luften, som er karakteristisk for de “rigtige” UFOer.

Hvis det er intelligente væsner fra rummet, der besøger os, så betyder det heller ikke, at det er nogen, som vi behøver at være bange for. Det kan jo være, at de er her for at hjælpe os. Måske kan vi, folket, selv kommunikere med dem? Den amerikanske antropolog Robert Sepehr har nogle bud på, hvordan man kan gøre det. Det handler om at kanalisere den seksuelle energi. Ja, jeg ved godt, at det lyder flippet og vildt, men det er, hvad hans seriøse forskning er kommet frem til, at i hvert fald nogle i historien helt seriøst har troet på, praktiseret og tilsyneladende fået resultater ud af.

Forklaringerne fra den seriøse UFO-forskning falder i disse fire kategorier:

AliensMennesker
De er onde
De er gode

Jeg ved ikke, hvad sandheden er om UFOer. Jeg synes bare, at det er påfaldende, at magthaverne tilsyneladende ønsker, at folket skal gå op i det nu, hvor bl.a. Fauci er blevet afsløret i at lyve om corona.

Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Kattepine
Kattepine
mandag, 7 juni 2021, 12:30 12:30

Hver gang man læser avis, er det ligesom at være med i en dårlig film. Men efter de er begyndt at hype en stemning om UFO’er er niveauet lige sunket et par trin endnu.

torkilo
torkilo
mandag, 7 juni 2021, 12:45 12:45

Der er vel også den mulighed, at sandheden om UFO’er kan være ved at blive åbenbaret. Se fx her:
http://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html

thetruthshallsetyoufree
thetruthshallsetyoufree
mandag, 7 juni 2021, 22:43 22:43

Husk Werner Von Braun’ s afsløringer, inden hans død. Werner, der efter 2. Verdenskrig, kom til USA via “Operation Paperclip” var een af de førende grundlæggere af nutidens største “scam-virksomheder” ved navn NASA. Han har afsløret på mange false flags, deriblandt 9.11 og andre store begivenheder i nyere historie. Ifølge ham, er Elitens sidste , planlagte kort, der vil blive trukket, kortet om aliens, som mange i verden vil falde pladask for. Mine tanker ledes også hen på modige whistleblowers, som f.eks. Phil Schneider og Karen Nudes. Og mange, mange andre. ( Jeg oplyser gerne en masse navne, man kan… Read more »