Den store distraktion: UFOerne kommer!

Flere mainstream-medier har de seneste dage bragt seriøse nyheder om UFOer. Det er ellers ikke ligefrem et emne, som pressen plejer at tage seriøst. Et relevant spørgsmål er: Hvorfor gør de det så nu? Hvem har opfordret dem til det? Hvad får de ud af det? Jeg har længe sagt til mine politiske venner, mest … Læs videre Den store distraktion: UFOerne kommer!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kattepine
mandag, 7 juni 2021, 12:30 12:30

Hver gang man læser avis, er det ligesom at være med i en dårlig film. Men efter de er begyndt at hype en stemning om UFO’er er niveauet lige sunket et par trin endnu.

torkilo
mandag, 7 juni 2021, 12:45 12:45

Der er vel også den mulighed, at sandheden om UFO’er kan være ved at blive åbenbaret. Se fx her:
http://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html

thetruthshallsetyoufree
mandag, 7 juni 2021, 22:43 22:43

Husk Werner Von Braun’ s afsløringer, inden hans død. Werner, der efter 2. Verdenskrig, kom til USA via “Operation Paperclip” var een af de førende grundlæggere af nutidens største “scam-virksomheder” ved navn NASA. Han har afsløret på mange false flags, deriblandt 9.11 og andre store begivenheder i nyere historie. Ifølge ham, er Elitens sidste , planlagte kort, der vil blive trukket, kortet om aliens, som mange i verden vil falde pladask for. Mine tanker ledes også hen på modige whistleblowers, som f.eks. Phil Schneider og Karen Nudes. Og mange, mange andre. ( Jeg oplyser gerne en masse navne, man kan… Read more »