Hollandsk folketingsmedlem afslører den dystre agenda, som coronaen tjener

Det hollandske folketingsmedlem Thierry Baudet har i en tale i det hollandske Folketing for nylig fortalt, at coronapolitikken på mistænkelig vis har været forudset af Rockefeller Foundations Lock Step Plan fra 2010.

Baudets tale blev optaget og kan bl.a. ses i denne video på Facebook.

Rockefeller Foundation er en pengestærk NGO, og det er påfaldende, at de 10 år før coronaens start i en publikation var i stand til så præcist at forudsige, hvordan det vil gå, og hvordan en viruspandemi kan bruges til lydighedstræning af verdens befolkninger og til at flytte magten fra folket til regeringen.

Forudsigelsen – eller planen – er beskrevet i dette dokument med titlen Scenarios for the Future of Technology and International Development.

Dokumentet beskriver selv Lock Step som:

“A world of tighter top-down government control and more authoritarian leadership, with limited innovation and growing citizen pushback”

Rapporten beskriver et tænkt scenarie, hvor der i 2012 udbryder en influenza-pandemi, som verden reagerer på med meget stærkere regeringskontrol. Rockefeller-folkene forudser selv, at 13 år efter pandemiens start, så vil der komme store uroligheder, fordi folk er blevet trætte af den autoritative stat:

“Sporadic pushback became increasingly organized and coordinated, as disaffected youth and people who had seen their status and opportunities slip away—largely in developing countries—incited civil unrest.”

Dokumentet er dog ikke en drejebog i Lock Step, da det blot beskriver nogle forskellige mulige fremtidsscenerarier, hvoraf Lock Step er det ene. Det kan dog ikke udelukkes, at nogen har brugt dokumentet som inspiration til en form for drejebog for at flytte magten fra folket til regeringen og dermed eliten.

I både Danmark og Holland har der allerede nu været uroligheder i forbindelse med demonstrationer og protester. Det kunne tyde på, at folkets respons på Lock Step sker hurtigere, end eksperterne havde forudset.

Det er i øvrigt ikke første gang, at store begivenheder og politiske reaktioner er blevet forudset af tænketanke. Det samme skete op til 9/11, hvor den neokonservative tænketank PNAC (Project for the New American Century) udgav rapporten Rebuilding America’s Defenses et år inden den tragiske dag den 11. september 2001. Rapporten indeholdte bl.a. denne kontroversielle udtalelse:

“Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor.”

Flere observatører har fremført, at 9/11 netop var den “katastrofale og katalyserende begivenhed”, der gav den amerikanske imperialisme ny vind i sejlene, hvorved paletten af mistænkte terrorister bør udvides til også at omfatte andre end islamister, hvilket dog desværre endnu ikke er blevet gjort i nogen officiel efterforskning. 9/11-sagen forbliver derfor uopklaret, om end beviserne for den officielle historie efter min vurdering hviler på et yderst skrøbeligt fundament, der ikke kan tåle offentlig debat.

Læs mere om 9/11 og propaganda i e-bogen Frihedens Pris.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments