Hollandsk folketingsmedlem afslører den dystre agenda, som coronaen tjener

Det hollandske folketingsmedlem Thierry Baudet har i en tale i det hollandske Folketing for nylig fortalt, at coronapolitikken på mistænkelig vis har været forudset af Rockefeller Foundations Lock Step Plan fra 2010. Baudets tale blev optaget og kan bl.a. ses i denne video på Facebook. Rockefeller Foundation er en pengestærk NGO, og det er påfaldende, … Læs videre Hollandsk folketingsmedlem afslører den dystre agenda, som coronaen tjener
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dorjef
torsdag, 15 juli 2021, 10:47 10:47

“13 år efter pandemiens start, så vil der komme store uroligheder, fordi folk er blevet trætte af den autoritative stat”.

Lol…det er allerede startet efter mindre end 2 år med pandemien. Noget siger mig at de har regnet forkert, måske endda forhastet planen. Jeg tror f.eks. ikke de havde regnet med så mange kraftige bivirkninger så tidligt. Det gør at mange “vågner” meget hurtigt.

Last edited 1 year ago by Dorjef