Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Sundhedsstyrelsen politianmeldt for ulovlig reklame

Sundhedsstyrelsen er blevet anmeldt til Københavns Politi og Lægemiddelstyrelsen for ulovlige reklamer for medicinalindustriens såkaldte vacciner mod covid-19, herunder Pfizers. Det er bl.a. Brancheforeningen for […]

Dette indhold er så godt, at du skal betale for adgang. Køb adgang i webshoppen:
Brændgaard Total per år, Brændgaard Total per måned, Total Abonnement: 3 mdr., Frihedspressen per år or Frihedspressen per måned

Sundhedsstyrelsen er blevet anmeldt til Københavns Politi og Lægemiddelstyrelsen for ulovlige reklamer for medicinalindustriens såkaldte vacciner mod covid-19, herunder Pfizers. Det er bl.a. Brancheforeningen for […]
Dette indhold er så godt, at du skal betale for adgang. Køb adgang i webshoppen: Brændgaard Total per år, Brændgaard Total per måned, Total Abonnement: 3 mdr., Frihedspressen per år or Frihedspressen per måned
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x