Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Sundhedsstyrelsen politianmeldt for ulovlig reklame

Sundhedsstyrelsen er blevet anmeldt til Københavns Politi og Lægemiddelstyrelsen for ulovlige reklamer for medicinalindustriens såkaldte vacciner mod covid-19, herunder Pfizers. Det er bl.a. Brancheforeningen for Dansk Erhvervsliv, der står bag anmeldelsen. Du kan læse mere om sagen i den pressemeddelelse, som anmelderne har udformet, udsendt og offentliggjort: Related

Sundhedsstyrelsen er blevet anmeldt til Københavns Politi og Lægemiddelstyrelsen for ulovlige reklamer for medicinalindustriens såkaldte vacciner mod covid-19, herunder Pfizers. Det er bl.a. Brancheforeningen for Dansk Erhvervsliv, der står bag anmeldelsen. Du kan læse mere om sagen i den pressemeddelelse, som anmelderne har udformet, udsendt og offentliggjort: Related
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x