Godt nyt fra Nanna Fri-sagen: Ytringer er stadigvæk lovlige

Nanna Fri’s dom i Østre Landsret i dag viser, heldigvis, at det stadigvæk er lovligt at foretage fredelige ytringer, også selvom det foregår ved en regeringskritisk demonstration. Nanna Fri var i Københavns Byret blevet idømt 2 års fængsel for bl.a. at have opfordret demonstranterne til at “smadre byen på en ikke-voldelig måde”. Det opfattede Københavns … Læs videre Godt nyt fra Nanna Fri-sagen: Ytringer er stadigvæk lovlige
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
onsdag, 9 juni 2021, 20:44 20:44

Kære Nanna, kæmpe tillykke med sejren <3 Det har stor betydning for kommende sager og ikke mindst for dig og din familie. Må du få en passende erstatning, og må al hvad du/vi kæmper for af retfærdighed og sandhed ske fyldest. Kære Per, du vinder OGSÅ den her sag. En fascist er en fascist! Korthusene falder så småt for magthaverne, så mon ikke at retfærdigheden også vil sejre i forhold til din sag. Tak til jer. Knus og kærlighed Marie <3

neo
neo
onsdag, 9 juni 2021, 22:58 22:58

Dommer Habekost bør i den grad efterforskes om han har forhaft nogen personlige interesser i klemme, da han dømte Nanna Fri så hårdt i byretten. Der er ingen tvivl, han har enten følt sig presset af nogen eller også har han haft personlige motiver. Det kan selvfølgelig også være at manden er blevet crazy, og så bør han ikke tjene som dommer mere. Dommen var jo helt ved siden af.

Fascist betjente skal selvfølgelig ind og sidde og tænke lidt over deres fascistiske adfærd.