Kategorier
Gratis Indlæg/Post Public Sundhedsbloggen Sundhedspressen

D-vitamin gør covid-19 til en mild sygdom

Det er katastrofalt for folkesundheden og -friheden, at regeringen og pressen nægter at lytte til ernæringseksperter i denne tid.

Jeg er faldet over en spansk undersøgelse af D-vitamin mod covid-19, der blev publiceret online den 29. august 2020. Det undrer mig, at undersøgelsen ikke har fået større opmærksomhed.

Hospitalsindlagte patienter med covid-19 blev ved lodtrækning fordelt på enten standardbehandling alene eller standardbehandling plus D-vitamintilskud i høj dosis.

Ud af 26 patienter, der blev behandlet med D-vitamin, blev 1 indlagt på intensiv afdeling. Det svarer til 4 %. Til sammenligning blev 50 % (13 ud af 26 patienter) af de patienter, der IKKE fik D-vitamin, indlagt på intensiv. Forskellen var statistisk signifikant.

Læs den videnskabelige artikel

Blandt de patienter, der fik D-vitamin som kosttilskud, var der ingen, der døde, og de blev alle udskrevet fra hospitalet uden komplikationer.

Blandt de 13 patienter, der IKKE fik D-vitamin, og som blev indlagt på intensiv afdeling, var der 2 patienter (svarende til 15 %), der døde, mens de resterende blev udskrevet.

Meget andet forskning understøtter, at D-vitamin spiller en central rolle i både forebyggelsen og behandling af covid-19.

Hvis det var ernæringsforskere og ikke vaccineforskere, der rådgav verdens regeringer og fik taletid i pressen, så ville covid-19 formentlig hurtigt bliver udnævnt som et symptom på D-vitaminmangel. Det kan også forklare, hvorfor der sker et stort fald i forekomsten af alvorlig covid-19 i sommerperioden, da befolkningens D-vitaminniveau da er forhøjet. D-vitamin er som bekendt det vitamin, som kroppen selv kan danne i huden, når den bliver ramt af solens stråler.

Tænk på, hvor mange penge vi kunne spare, og hvor meget frihed vi kunne få tilbage, hvis der simpelthen blev uddelt D-vitaminer til folket i vinterhalvåret i stedet for det show med test, vacciner og coronapas, som vi skal leve med nu.

D-vitamin er derfor også punkt nr. 1 i Naturlig Corona Vaccine.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bruno
mandag, 2 august 2021, 19:23 19:23

Rettelse: 1 ud af 26 svarer til ca. 4%, ikke 2%. c”,)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x