Stop krav om test og coronapas nu!

Jeg undrer mig. Eksperterne forventer stort fald i corona over sommeren. Restriktionerne bliver lettet. Alligevel skal vi fortsat testes og have coronapas for at få adgang. Vi skal tilmed begynde at dokumentere, hvorfor vi er fritaget for test og dermed coronapas. Hvis der ikke længere er noget sundhedsproblem med corona, hvorfor skal systemet med test og pas så vedligeholdes og tilmed strammes?

Det er bl.a. TV2 Nyhederne, der beretter følgende om den nye regeringsaftale:

“Det vil blive indført en dokumentationsordning for undtagelse for test og dermed for kravet om coronapas. Det sker for at sikre en mere hensigtsmæssig kontrol for blandt andet de borgere, der er undtaget kravet, fremgår det.”

Det kan virke som om, at magthaverne med den synlige hånd giver os mere frihed, mens de samtidig med den skjulte hånd reelt strammer grebet via test og pas. Det er heller ikke noget, der tyder på, at Sundhedsstyrelsens politianmeldte og formentlig ulovlige reklame og propaganda for Pfizer– og Moderna-vaccinerne stopper.

Læge og dr.med. Søren Schifter skriver bl.a. følgende på Twitter:

  • 10.06.2021: “The main problem we have been facing for the past 15-18 months is not an airborne viral infection. – The main problem is a new level of insane control thinking from politicians and authorities.”
  • 09.06.2021: “1. There is scientific evidence that shutdowns do not work. 2. There is scientific evidence that face masks do not work. 3. The tests are useless for mass testing. What is wrong with the decision-makers?”
  • 08.06.2021: “Vi lever i samspil med naturen herunder f.eks. virusinfektioner. Det har utvivlsomt betydning på måder vi ikke fatter, f.eks. ved udvikling af immunapparatets evne til at afgrænse os selv fra omgivelserne.”
  • 08.06.2021: “Det er naiv menneskelig megalomani, når vi vil gøre os til herre over naturen. – Immunapparatet svækkes når vi bliver gamle og infektioner er naturens oprydning. – Det forhindres ikke med restriktioner.”
  • 08.06.2021: “Hovedproblemet, vi har været konfronteret med igennem de seneste 15-18 måneder, er ikke en luftbåren virusinfektion. – Hovedproblemet er et nyt niveau af vanvittig kontroltænkning fra politikere og myndigheder.”
  • 07.06.2021: “WHO er CCPs forlængede arm og vestlige politikere er deres følgagtige og naive lakajer. – Svigtet er totalt over for befolkningerne. – Forhåbentlig får det konsekvenser.”
  • 07.06.2021: “Coronaepidemien går nu ind i en fase, hvor regeringens og myndighedernes kontinuerlige efterrationaliseringer har til formål at begrave de massive fejlbeslutninger i glemslen. – Det bør ikke lykkes for dem.”

Det er blot et lille udpluk, at dr. Schifters fagligt begrundede, kritiske indlæg. Flere andre veluddannede eksperter i både Danmark og udlandet deler hans opfattelse og oplyser kollegaer og folket, så godt som de nu kan og må. Problemet er især, at de store medier såsom DR og TV2 ikke giver de kritiske eksperter ordentlig taletid som modvægt til coronapropagandaen. Det er kun eksperter, der støtter op om regeringens coronapolitik, der får lov til at udtale sig i hovedstrømmen, og faglig debat mellem reelt uenige eksperter har været fuldstændigt fraværende i pressens dækning af coronaen fra start til nu.

Hvis du tør åbne dit sind for coronakritik, så er du således nødt til at opsøge andre informationskanaler end de medier, der bliver betalt af regeringen. Hvis du derimod insisterer på kun at få din information fra de almindelige medier, så svarer det til, at du er dommer i en retssag, hvor du kun vil høre på Anklageren og nægter at høre på Forsvareren, med det resultat at en uskyldig kan blive dømt for noget, som han eller hun ikke har gjort. Årsagen til skævvridningen kan bl.a. findes i pressens finansiering, idet de store medier i Danmark alle modtager million- eller milliardbeløb i støttekroner fra den regering, som folket tror, at de holder et vågent øje med på vegne af folket. Virkeligheden er den modsatte, desværre. Eventuel kritik bliver kun meget overfladisk.

I perioden 30. maj til 6. juni 2021 har jeg foretaget en offentligt meningsmåling. 232 ud af 273 deltagere i undersøgelsen mener, at coronapolitikken udelukkende handler om magt og slet ikke om sundhed. Hvis du også mener det, så er du altså langt fra alene, selvom pressen kan give indtryk af, det kun er en meget lille bitte minoritet, der er uenig med Mette Frederiksen. Du kan se resultatet af undersøgelsen her:

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
Jytte Dahl
torsdag, 10 juni 2021, 10:10 10:10

Tak Per…dine “indlæg” her…er dagens vitamin- tilskud…❤❤❤