Covid-19 har overraskende lav dødelighed

Læge Anastasia Maria Loupis har vurderet, at dødeligheden af covid-19 er 0,2-0,4 %, dvs. 0,3 % i gennemsnit.

Dette konservative estimat blev hun censureret på Facebook for at ytre. Måske fordi hun konkluderede, at denne fuldstændig harmløse sygdom på ingen måde berettiger til at narre folk ind i tvivlsomme vaccine-eksperimenter eller pålægge befolkningen nogen som helst former for restriktioner.

Til sammenligning har WHO selv udgivet en undersøgelse, der konkluderede, at dødeligheden af covid-19 er mellem 0,00 og 0,31 % – i gennemsnit 0,05 % – for personer under 70 år. Forskellen i de to estimater kan tilskrives at læge Loupis også inkluderer personer over 70 år.

Når magthaverne på trods af fakta om covid-19 vælger at fortsætte krav om test, vacciner og coronapas, så kan det kun skyldes politiske og ikke sundhedsmæssige årsager. Det er derfor vigtigt, at debatten flyttes fra at være drevet af dødsangst til at blive drevet af frihedslængsel.

Tilmeld
Besked om
guest

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aroun
fredag, 11 juni 2021, 17:19 17:19

det jeg ikke kan forstå er – hvis en virus slet ikke kan smitte. Se nærmere her: The book ‘The contagion myth’ provides proof that the theory of contagion is a lie – Martin Vrijland så er hele præmissen jo falsk og fuldstændig afsporet i fht. coronafortællingen, restriktioner m.m. Udover at den selvfølgelig er falsk af andre grunde. Men nu bare lige for at skifte fokus på et andet perspektiv af løgnen. ved godt per ikke er læge måske er det søren ventegodt, man skal spørge. hørte at han kom kort ind på det i et interview med per –… Read more »

søren hansen
tirsdag, 28 september 2021, 22:29 22:29
Reply to  Aroun

Men vaccinen er vel også for at vi ikke bliver så syge og ligger alle sygehuse ned,,og man må da sige at der ikke er så mange indlagte mere,,eller hvad??