Covid-19 har overraskende lav dødelighed

Læge Anastasia Maria Loupis har vurderet, at dødeligheden af covid-19 er 0,2-0,4 %, dvs. 0,3 % i gennemsnit.

Dette konservative estimat blev hun censureret på Facebook for at ytre. Måske fordi hun konkluderede, at denne fuldstændig harmløse sygdom på ingen måde berettiger til at narre folk ind i tvivlsomme vaccine-eksperimenter eller pålægge befolkningen nogen som helst former for restriktioner.

Til sammenligning har WHO selv udgivet en undersøgelse, der konkluderede, at dødeligheden af covid-19 er mellem 0,00 og 0,31 % – i gennemsnit 0,05 % – for personer under 70 år. Forskellen i de to estimater kan tilskrives at læge Loupis også inkluderer personer over 70 år.

Når magthaverne på trods af fakta om covid-19 vælger at fortsætte krav om test, vacciner og coronapas, så kan det kun skyldes politiske og ikke sundhedsmæssige årsager. Det er derfor vigtigt, at debatten flyttes fra at være drevet af dødsangst til at blive drevet af frihedslængsel.

Tilmeld
Besked om