Mette Frederiksen er medlem af en frimurer-forbundet loge

Det fremgår af Statsminister Mette Frederiksens offentligt tilgængelige CV, at hun er medlem af Christian 4.’s Laug. Det fremgår endvidere, af Christian 4.’s Laugs hjemmeside, at den er forbundet med Frimurerne. Hvad er Frimurerne? Det er svært at blive klog på, men denne mand har et bud: Jeg har selv researchet i Frimurerne. Det er … Læs videre Mette Frederiksen er medlem af en frimurer-forbundet loge
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Abonnement og være logget ind.
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne Thornberg
fredag, 11 juni 2021, 8:31 08:31

Linket til Mette F’s CV eksisterer ikke. Jeg er ret sikker på at det heller ikke figurerer offentligt længere. Jeg mener at have set at det stod der (sidste år), men ved et tjek på et senere tidspunkt er det fjernet.

Marie
fredag, 11 juni 2021, 9:32 09:32

Hej Marianne

Jo, det figurer stadigvæk offentligt. Søg på hendes navn og CV. Her også et link:

https://www.regeringen.dk/ministrene/statsminister-mette-frederiksen/

Punkt 5 i PDF filen, ‘Medlemskab af foreninger’.

De kan lade alt være offentligt pt, for størstedelen vil stadigvæk fornægte hvad de ser. Sådan foregår hjernevask.. Man kan bare bede dem om at kigge den anden vej, samtidig med at folks fornuft- og realitets sans forringes med frygt og propaganda. Distraktion. Vi er intet andet end ‘The Dumb masses’.. Det vender selvfølgelig om noget tid 🙂 Oplysningsarbejdet er bare så vigtigt!

Marianne Thornberg
mandag, 14 juni 2021, 19:10 19:10
Reply to  Marie

Hej Marie. Det gør det da også – tusinde tak

Marie
fredag, 11 juni 2021, 9:21 09:21

Ja. Det er på tide det kommer frem. Jeg fortalte, til et tæt familiemedlem for 3 uger siden, at vores statsminister er medlem af Christian den. 4 Laugh. Hun var dybt chokeret, og jeg sendte Dokumentation/Links, dvs. cv og billeder med deres sære ritualer fra 2018, hvor hun blev medlem. Hun var rystet over at få det at vide. Så rystet og chokkeret, at hun ikke har nævnt det siden. Suk. Det skal ud, så det bliver almen kendt, da det er FAKTUELT SANDT. Det er godt nok mærkværdigt at se og oplyse om det åbenlyse, og at mennesker stadigvæk… Read more »

Marie
lørdag, 12 juni 2021, 22:02 22:02

Tja.. det har du nok ret i.

Danyah Sheyaa
Danyah Sheyaa
torsdag, 7 april 2022, 9:04 09:04

Frimurerne accepterede ikke kvinder ind i deres loge, derfor kan kun ikke havde været en del af den. Måske en sub-loge, men ikke frimurerne