Mette Frederiksen er medlem af en frimurer-forbundet loge

Det fremgår af Statsminister Mette Frederiksens offentligt tilgængelige CV, at hun er medlem af Christian 4.’s Laug.

Det fremgår endvidere, af Christian 4.’s Laugs hjemmeside, at den er forbundet med Frimurerne.

Hvad er Frimurerne? Det er svært at blive klog på, men denne mand har et bud:

Jeg har selv researchet i Frimurerne. Det er min opfattelse, at Frimurerne dybest set er en satanisk kommandocentral. Via gradvis indvielse til deres dybeste hemmeligheder, så forbliver sandheden om Frimurernes religion en hemmelighed for 99,9 % af de medlemmer, der IKKE er på den højeste, 33. grad. Frimurernes organisation er baseret på bedrag både udadtil og indadtil.

Allerede fra den laveste grad af indvielse i Frimurerlogen sværger medlemmerne med deres liv, at de ikke vil afsløre Logens hemmeligheder til omverdenen.

Hvis medlemmerne af Frimurerlogens og associerede loger prioriterer tjenester for logebrødre og -søstre højere end overholdelse af landets love og demokratiske principper, så er det dybt problematisk. Flere forskere i frimureri har påpeget, at netop dette er tilfældet, og at 33. grads frimurere reelt er dem, der regerer verden.

Frimurerne selv vil naturligvis benægte dette og insistere på, at de blot er en velgørende forening for mænd, der kan lide at gå med forklæder.

Jeg synes, at det er på tide, at sandheden om Frimurerne og Mette Frederiksen kommer helt frem i lyset, på fredelige og lovlige måder, uanset hvad sandheden måtte være.

Tilmeld
Besked om