Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Mette Frederiksen er medlem af en frimurer-forbundet loge

Det fremgår af Statsminister Mette Frederiksens offentligt tilgængelige CV, at hun er medlem af Christian 4.’s Laug. Det fremgår endvidere, af Christian 4.’s Laugs hjemmeside, at den er forbundet med Frimurerne. Hvad er Frimurerne? Det er svært at blive klog på, men denne mand har et bud: Jeg har selv researchet i Frimurerne. Det er […]

Det fremgår af Statsminister Mette Frederiksens offentligt tilgængelige CV, at hun er medlem af Christian 4.’s Laug. Det fremgår endvidere, af Christian 4.’s Laugs hjemmeside, at den er forbundet med Frimurerne. Hvad er Frimurerne? Det er svært at blive klog på, men denne mand har et bud: Jeg har selv researchet i Frimurerne. Det er […]
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x