Christian Eriksens holdlæge den 18. maj: “Nu er alle vaccineret”

Det italienske fodboldmedie Calciomercato.com citerede den 18. maj 2021 Christian Eriksens Inter-læge Piero Volpi for at sige: “Ora tutti vaccinato” i en nyhedsartikel. Det betyder på dansk: “Nu er alle vaccineret”. Artiklen handler om de store problemer, som covid-19 har haft for den italienske fodboldklub, og at de nu glæder sig over, at alle er … Læs videre Christian Eriksens holdlæge den 18. maj: “Nu er alle vaccineret”
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
28 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kristofferbg
mandag, 14 juni 2021, 15:39 15:39

Hej Per.
Må jeg være så fri at spørge, hvorfor du ikke har kilde undersøgt, den pågældende artikel? Det er jo lodret løgn det du skriver og det syntes jeg er ærgerligt for debatten. Dbh Kristoffer

Kristofferbg
tirsdag, 15 juni 2021, 11:50 11:50

Du lyver jo igen, nu? Der står at alle skal vaccineres, hvis du bruger Google translate så ja, men hvis du tager det på italiensk og oversætter korrekt, står der at alle skal vaccineres!

Kristofferbg
tirsdag, 15 juni 2021, 16:25 16:25

Vil du referer dem her? Og vil de svare på hvorfor den originale teksten modsiger dine løgne? Indrøm nu bare du tog fejl og tag det som en mand.

Logneverden
tirsdag, 15 juni 2021, 21:18 21:18
Reply to  Kristofferbg

Hold da op, du er desperat, hva’ Kristoffer? Ligeså desperat som mainstream mediernes klapjagt på folk, der måtte stille sig undrende her, vedr. Christians (en sund mand, hvis helbred inklusiv hans hjerte er blevet nøje efterset i lang tid) pludselige hjertestop. Hvorfor gør det så ondt på dig, når man stiller spørgsmålstegn ved om Christian er vaxxet? Hvis du har fulgt lidt med, så sniger de alvorlige “bivirkninger” ved det eksperimentelle mrna medicin sig frem nu, — ja, så meget så selv “læge”middelstyrelsen begynder at offentliggøre deres fokus på hjerteproblemerne i unge mænd, der har taget SKUDDET. Hvorfor er det… Read more »

Last edited 1 year ago by Logneverden
Pia T Nielsen
tirsdag, 15 juni 2021, 2:36 02:36

Det er helt tydeligt, at du Per Brændgaard, hverken forstår, eller evner at formidle en tekst på italiensk. Det eneste rigtige i din beskrivelse er, at der tales om hvor udfordret holdet har været under den seneste sæson med massive Corona restriktioner. At holdlægen skulle have udtalt “alle er vaccineret på nuværende tidspunkt” er en direkte løgn. Han siger alle vil være vaccineret til NÆSTE SÆSON. Citat fra linket: Italiensk: Nel prossimo campionato i giocatori continueranno a essere monitorati. MA AL VIA TUTTI SARANNO VACCINATI. Oversat til engelsk: In the next championship the players will continue to be monitored. But… Read more »

Pia T Nielsen
fredag, 18 juni 2021, 2:42 02:42

Det er slemt, når man tyer til forkerte oversættelser af italienske nyheder. Din kilde får “Tutti vaccinati al via della prossima stagione” til at betyde, at alle i Inter /er/ vaccineret, når det retteligt betyder, at alle vil være vaccinerede ved starten af næste sæson. Du som formidler af dette fake sludder, burde som det mindste læse den primære kilde før du poster, en copy fake paste artikel.

https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Inter/18-05-2021/inter-volpi-cinquemila-tamponi-pochi-infortuni-cosi-nato-titolo-4101107838998.

Pia T Nielsen
fredag, 18 juni 2021, 2:30 02:30

Stop det nu.

“Tutti vaccinati al via della prossima stagione”

Hvis ikke dine “italiensk kyndige” kan forstå og oversætte ovenstående, så er de ikke spor kyndige. Længere er den ikke. 🙄

Marie
tirsdag, 15 juni 2021, 8:26 08:26
Reply to  Pia T Nielsen

Til Pia og Kristoffer I overskriften citeres han får dette: Italiensk: Inter, il medico Volpi: ‘Pochi infortuni e 5000 tamponi, così nasce lo scudetto. A marzo i giorni più duri, ora tutti vaccinati’ Dansk: (ifølge google translate) Inter, lægen Volpi: 'Få skader og 5.000 tamponer, sådan blev mesterskabet født. I marts de hårdeste dage, nu alle vaccineret ' “Nu alle vaccineret” Muligvis de er, muligvis de ikke er, vi ved det ikke. Jeg synes det er en relevant artikel da, den indikerer at de ER vaccineret. Måske dybden i artiklen ikke handler om lige netop det, der er jeg ikke… Read more »

Kristofferbg
tirsdag, 15 juni 2021, 8:33 08:33
Reply to  Marie

Du griber strå lige så meget Marie. Artiklen som Per linker til, er fra Gazzetta, det er definitivt. Det står i teksten at det er citeret tekst og gider man at bruge 2 minutter på at kilde undersøge. Vil man se at den overskrift der refereres til, ikke har det ordlyd der påståes!
Det er simpelthen så ulækkert!
Jeg sender linket her, så er den vidst afklaret. Om artiklen så skal blive og fortsætte med at sprede løgne, er op til samvittigheden hos redaktor, ulækkert er det uanset.

Artikel som ovenstående link, henviser så fint til.

Det kaldes kilde.

https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Inter/18-05-2021/inter-volpi-cinquemila-tamponi-pochi-infortuni-cosi-nato-titolo-4101107838998.shtml

Kristofferbg
tirsdag, 15 juni 2021, 16:31 16:31

Gud, jeg har lige læst du også er homofob, det forklarer hvilket mennesker du er

Geo
Geo
tirsdag, 22 juni 2021, 16:17 16:17
Reply to  Kristofferbg

Nu er han pludselig gud? 😂😂😂

Dorit Korell
lørdag, 19 juni 2021, 16:48 16:48
Reply to  Kristofferbg

Hold da op, hvad er der med dig, er det saglighed i kritikken? nej tak.

Kristofferbg
tirsdag, 15 juni 2021, 16:29 16:29

Hvis du læste din egen artikel ville du kunne læse at den stammer fra gazett, men du har ikke engang gidet læse hvad du selv har postet

Kristofferbg
tirsdag, 15 juni 2021, 8:48 08:48
Reply to  Kristofferbg

Jeg syntes jeg er meget saglig, men løgne om personer i en sådan nød. Er usmageligt. Jeg har debatteret både i pæne gloser og med kritik, det må være det, det hele handler om. Det er super vigtigt at belyse alle aspekter som du skriver. Det vil jeg til hver en tid bifalde. Men ikke med falske nyheder og løgne der bliver drejet, så de passer ind i en kontekst. Hvad DR og TV2, mener, blander jeg mig ikke i. Det er ikke deres debat, men en jeg har valgt at gå ind i, fordi ophavet til artiklen, bunder i… Read more »

Kristofferbg
tirsdag, 15 juni 2021, 16:28 16:28

I det har du fuldstændig ret! Problemet er bare at den oprindelige tekst som artiklen er taget fra (det står en dag skrevet i dit fine link) er fra en avis, hvor ordlyden er en helt anden. Men godt grebet Per, dejligt at du kan lukrere på en anden mands nød.
Brug nu kildekritik, hvis du vil tages seriøst

Kristofferbg
tirsdag, 15 juni 2021, 8:17 08:17
Reply to  Pia T Nielsen

Du har så meget ret Pia, lige min pointe, yder mere linker han til en artikel som er en erfaret titel fra la Gazzetta. I den står det sågar i overskriften at, alle er vaccineret til næste sæson. Tænk sig at man som offentlig person, vil bruge en så tragisk situation, til at fremme sit personlige synspunkt! Ad, hvor er det ulækkert!

Jeg tilbyder gerne at sende originalt skrift, m.v. Og jeg kan se, at Pia her, har godt fat i det italienske! Så måske du, Per, skulle give Pia en skilling, for at redde dig fra flere pinligheder!

Kristofferbg
tirsdag, 15 juni 2021, 8:22 08:22
Reply to  Kristofferbg

Det der er sket er at der er sneget sig en stavefejl (vaccini/vaccinati) ind i den italienske artikel han linker til, men Per har grebet det strå han fandt og end ikke gidet at finde den originale artikel som artikelen er taget ud fra. Det er så ulækkert!
Ej heller at læse resten af artiklen.
Der er en åben stilling til ham på news24 eller dagens.
Ulækkert!

Frank
mandag, 21 juni 2021, 10:56 10:56

jeg siger ikke at der kan være noget om snakke – lader det stå åbent til andet er bevist. Jeg mener at kunne huske at der var nogle ligene tilfælde for et par år siden – hvor fodboldspiller også drattet om med hjertetilfælde. Jeg er ikke i tvivl om at de starkels fodboldspiller er forsøgskaniner i jagten på profit… mere eller mindre frivilligt. Hele sagen om Superlage sagen viste jo hvor kyniske disse ejer af foldboldklubberne, hvor kynisk er kapitalismen – den har ikke kun alle de samme mønstre som andre misbrugs kulture har men den er irakisk, diktatorisk ombygget.… Read more »

Frank
mandag, 21 juni 2021, 11:11 11:11

udgangpunktet er vigtig for at en ligning kan gå op. Jeg kan godt forstå, at Per sig som han gør – det handler om noget langt mere grundlæggende …om værdierne som vi lever vores liv efter. Jeg giver ret i at det kan være lidt tyndt at skrive en artikel ud fra en overskrift på et billede – om den er rigtig oversat eller ej. Nu jeg ikke i tvivl om at Per har sat sig lidt mere ind i hvad der er vigtigs og derfor måske bruger et en tekst lidt lemfældigt. Sagen er bare den man kan ikke… Read more »

Frank
mandag, 21 juni 2021, 11:22 11:22

og lige en tilføjelse. Hüniken forsøger at få til at lyde som om flokemunitet er når alle er vaxxet – folk emunitet er når vores emunforsvar har lært den nye sygdom at kende og klar til at bekæmpe dem – ikke igennem profiktselvskabers vacciner! Men det sådan kapitalismen vil have det skal være/lyde. De har også fået presset vores system til at lave om på definitionen, hvad der er en epidemi og en pandemi. Kapitalisen er et forsøg på at håne Gud og det levende. sætte mennesket på den øverst skammel og forsøge på at efterligne skaberværket med robotter, AI… Read more »