Corona: Lad os være mere ydmyge og mindre påståelige

Min dybeste medfølelse går til Christian Eriksen og hans pårørende – og medglæde til samme over at han blev genoplivet og tilsyneladende har det godt igen nu på Rigshospitalet i København. Tak til lægerne for hurtig og kompetent indsats. Der gik ikke mange minutter efter hændelsen, før det flød med rygter i coronaskeptiske kredse om, … Læs videre Corona: Lad os være mere ydmyge og mindre påståelige
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Angeliberte
søndag, 13 juni 2021, 14:26 14:26

Årsagen til han faldt om kender ingen, omend der er steder hvor der står at Inters læge Volpi har udtalt at alle på holdet er vaccinerede. Det er ikke specielt svært at finde heller. På siden calciomercato.com hedder overskriften den 28.5.21 “ora tutti vaccinato” nu er alle vaccinerede. Derfor er det måske ikke fuldstændigt mærkeligt at folk tænker som de gør. https://m.calciomercato.com/news/inter-il-medico-volpi-pochi-infortuni-e-5000-tamponi-cosi-nasce–19029 det er der ingen fake news over. Klart man drager en parallel når der har været så mange hjerte problemer hos yngre vaccinerede mænd. Det handler ikke om ydmyghed, men nok nærmere om at man ønsker at vide… Read more »

Angeliberte
søndag, 13 juni 2021, 15:24 15:24
Reply to  Angeliberte

18.5.21 undskyld det er varmt her 😉

Lene Riber
Lene Riber
mandag, 14 juni 2021, 19:24 19:24

Kære Per
Find Lars Muhls” kommentarer” fra i dag d. 14 juni/Lene