Corona: Lad os være mere ydmyge og mindre påståelige

Min dybeste medfølelse går til Christian Eriksen og hans pårørende – og medglæde til samme over at han blev genoplivet og tilsyneladende har det godt igen nu på Rigshospitalet i København. Tak til lægerne for hurtig og kompetent indsats.

Der gik ikke mange minutter efter hændelsen, før det flød med rygter i coronaskeptiske kredse om, at Christian Eriksen sammen med resten af Inter Milan-holdet var blevet vaccineret mod covid-19 for nylig, og at hans hjertestop i går var en bivirkning til vaccinen. Jeg har undersøgt den påstand, og jeg har ikke kunnet få den bekræftet.

Lad mig her benytte lejligheden til at opfordre alle parter i coronadebatten om at være mindre påståelige og mere ydmyge. Det er utroværdigt at slynge om sig med påstande, man f.eks. har fra et skærmbillede fra et tweet fra en ukendt person, der påstår at have hørt noget i radioen engang.

Det er ikke første gang, at en elite-fodboldspiller falder om af hjertestop på banen. Fænomenet ses indenfor alle former for fysisk krævende elitesport, bl.a. også triathlon. Jeg satte mig for noget tid siden ind i fænomenet. Den mest gængse forklaring er, at det ikke er den hårde træning, konkurrence og stress som sådan, at man dør af, men hvis man af andre årsager har et hjerteproblem, så kan et hjertestop udløses af de faktorer. Jeg ved dog ikke, om dette er tilfældet med Christian Eriksen, da jeg endnu ikke har set troværdige fakta. Jeg vil blot fremhæve, at der let kan være mange andre årsager end vaccination, og det er vigtigt, at coronaskeptikere ikke gør sig skyldige i principielt set i det samme, som vi kritiserer de coronatroende for: blind tro på én bestemt teori i stedet for at holde sindet åbent og modtagelig for modstridende fakta og argumenter.

Jeg har anmeldt Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut til politiet for drabsforsøg

Når det er sagt, så kan jeg også oplyse, at jeg i dag har foretaget en skriftlig anmeldelse til Københavns Politi. Jeg har anmeldt Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut for mordforsøg på mig. Når man opfordrer en rask mand til at lade sig indsprøjte med en udokumenteret injektionsvæske – fra Pfizer/BioNTech i mit tilfælde – med ukendte virkninger, og da injektionsvæsker generelt kan være dødelige, hvis man ikke kender virkningerne af dem, så betragter jeg det som et mordforsøg. Jeg vurderer, at jeg har alt at tabe – inklusiv mit liv – og absolut intet at vinde ved at lade mig “vaccinere” mod covid-19.

Andre er selvfølgelig velkommen til at opfatte dette “tilbud” om “vaccination” som alt muligt andet end mordforsøg. Det forhindrer mig dog ikke i at opfatte det som et mordforsøg, om end det dog nok “kun” kan takseres som uagtsomt manddrab.

Uagtsomt manddrab er reguleret af Straffelovens § 241:

Den, som uagtsomt forvolder en andens død, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder eller under særligt skærpende omstændigheder med fængsel indtil 8 år.

Forsøguagtsomt manddrab er naturligvis selvmodsigende, så det kan meget vel være en sag, der kan nå helt til Højesteret. En måde at slippe billigt for straf for at slå folk ihjel kan jo være at gøre det på netop denne måde, da myndighederne så kan slippe med en bøde for hver dansker, de slår ihjel på uagtsom vis med deres udokumenterede injektionsvæsker, som de lyver om.

Jeg har tidligere afsløret en aktindsigt, der viste, at i hvert fald Statens Serum Institut, der modtager rapporter om bivirkninger og dødsfald efter “vaccination” ikke kan påstå, at de ikke er orienterede om, at der er LANGT flere, der er døde som følge af “vaccination” end som følge af positiv coronatest. Denne viden bør kunne så tvivl om, hvorvidt drabsforsøget på mig er uagtsomt, hvorved straffen bliver betydeligt større end en bøde.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Angeliberte
Angeliberte
søndag, 13 juni 2021, 14:26 14:26

Årsagen til han faldt om kender ingen, omend der er steder hvor der står at Inters læge Volpi har udtalt at alle på holdet er vaccinerede. Det er ikke specielt svært at finde heller. På siden calciomercato.com hedder overskriften den 28.5.21 “ora tutti vaccinato” nu er alle vaccinerede. Derfor er det måske ikke fuldstændigt mærkeligt at folk tænker som de gør. https://m.calciomercato.com/news/inter-il-medico-volpi-pochi-infortuni-e-5000-tamponi-cosi-nasce–19029 det er der ingen fake news over. Klart man drager en parallel når der har været så mange hjerte problemer hos yngre vaccinerede mænd. Det handler ikke om ydmyghed, men nok nærmere om at man ønsker at vide… Read more »

Angeliberte
Angeliberte
søndag, 13 juni 2021, 15:24 15:24
Reply to  Angeliberte

18.5.21 undskyld det er varmt her 😉

Lene Riber
Lene Riber
mandag, 14 juni 2021, 19:24 19:24

Kære Per
Find Lars Muhls” kommentarer” fra i dag d. 14 juni/Lene