Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Corona: Lad os være mere ydmyge og mindre påståelige

Min dybeste medfølelse går til Christian Eriksen og hans pårørende – og medglæde til samme over at han blev genoplivet og tilsyneladende har det godt igen nu på Rigshospitalet i København. Tak til lægerne for hurtig og kompetent indsats. Der gik ikke mange minutter efter hændelsen, før det flød med rygter i coronaskeptiske kredse om, […]

Min dybeste medfølelse går til Christian Eriksen og hans pårørende – og medglæde til samme over at han blev genoplivet og tilsyneladende har det godt igen nu på Rigshospitalet i København. Tak til lægerne for hurtig og kompetent indsats. Der gik ikke mange minutter efter hændelsen, før det flød med rygter i coronaskeptiske kredse om, […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x