Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Hvor mange er reelt døde som følge af Pfizer/BioNTech-covid-vaccinen?

Lægemiddelstyrelsen skrev den 10. juni 2021, at de har behandlet 4.536 indberetninger om formodede bivirkninger Comirnarty (Pfizer/BioNTechs covid-19-vaccine) – heraf 81 dødsfald og 113 blodpropper. Sådan beskrev Lægemiddelstyrelsen det selv: Hvad betyder det, når en sammenhæng er “mindre sandsynlig”? Det er her vigtigt at vide, at sundhedsvidenskab altid handler om sandsynlighed, dvs. hvor stor risikoen […]

Lægemiddelstyrelsen skrev den 10. juni 2021, at de har behandlet 4.536 indberetninger om formodede bivirkninger Comirnarty (Pfizer/BioNTechs covid-19-vaccine) – heraf 81 dødsfald og 113 blodpropper. Sådan beskrev Lægemiddelstyrelsen det selv: Hvad betyder det, når en sammenhæng er “mindre sandsynlig”? Det er her vigtigt at vide, at sundhedsvidenskab altid handler om sandsynlighed, dvs. hvor stor risikoen […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x