Hvor mange er reelt døde som følge af Pfizer/BioNTech-covid-vaccinen?

Lægemiddelstyrelsen skrev den 10. juni 2021, at de har behandlet 4.536 indberetninger om formodede bivirkninger Comirnarty (Pfizer/BioNTechs covid-19-vaccine) – heraf 81 dødsfald og 113 blodpropper.

Sådan beskrev Lægemiddelstyrelsen det selv:

Hvad betyder det, når en sammenhæng er “mindre sandsynlig”? Det er her vigtigt at vide, at sundhedsvidenskab altid handler om sandsynlighed, dvs. hvor stor risikoen eller chancen er for noget.

Hvis Lægemiddelstyrelsen var helt sikre på, at dødsfaldene og blodpropperne ikke skyldtes Pfizer/BioNTech-stikket, så ville de ikke skrive “mindre sandsynligt”, men derimod “usandsynligt” eller “meget lidt sandsynligt”. “Mindre sandsynligt” er en så vag formulering, at den reelt hverken siger, at vaccinen er skyld eller ikke skyld i dødsfaldene og blodpropperne.

Jeg læser det sådan her: Det kan ikke udelukkes, at du kan dø eller få en blodprop af at blive stukket med Pfizer/BioNTech-injektionsvæsken. Jeg har det sådan, at jeg foretrækker sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende tiltag, som jeg med meget høj sandsynlighed IKKE vil dø eller få en blodprop af.

En aktindsigt tvang sidste måned Statens Serum Institut til at afsløre, at 4.415 mennesker er døde kort tid efter, der er blevet “vaccineret” mod covid-19 (inkl. alle vacciner). Til sammenligning er 2.499 i følge de officielle opgørelser døde med covid-19. Da både opgørelsen af vaccine-relaterede og corona-relaterede dødsfald er forbundet med store usikkerheder, så er det ikke urimeligt at lave en direkte sammenligning af de to tal. Det tyder på, at 77 % flere danskere er døde som følge af vaccination mod covid-19 end som følge af at blive ramt af selve covid-19-sygdommen. Når man opfordrer folk til at blive vaccineret i stedet for at blive syge, så kan det efter min mening opfattes som mordforsøg. Ja, det lyder barsk, men nogle gange er virkeligheden barsk, og så må vi respondere på passende vis på det. Mordforsøg skal naturligvis anmeldes til politiet, og hvis de nægter at efterforske mistankerne, så gør de sig selv til mistænkte i, hvad der kan udlægges som et velkoordineret folkemord via e-boks og frivillig tvang.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jo-Bro
Jo-Bro
søndag, 13 juni 2021, 14:36 14:36

Hej Per
Jeg er sikker på, at du er bedre end mig til at regne.
Men min intuitive forholdsregning studser over, at du kommer frem til 77% flere er døde af vaccinen end af sygdommen.
Kan du forklare mig hvordan du regner det ud ?
Kærlig hilsen
John

Bruno
Bruno
søndag, 13 juni 2021, 16:09 16:09
Reply to  Jo-Bro

4415 divideret med 2499 er ca. 1,77, dvs. 77% mere. Ikke sandt?