Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Folkeoplysning om Corona og Kommunikation

I denne video fra i dag giver jeg Folkeoplysning om Corona og Kommunikation (FOCK). Jeg har i øvrigt bemærket, at Facebook misinformerer om covid-19-vacciner. Dette opslag dukker som standard op, når man på Facebook deler noget om disse vacciner: Som jeg forklarer i videoen, så er det simpelthen ikke sandt, at “covid-19-vacciner går gennem mange […]

I denne video fra i dag giver jeg Folkeoplysning om Corona og Kommunikation (FOCK). Jeg har i øvrigt bemærket, at Facebook misinformerer om covid-19-vacciner. Dette opslag dukker som standard op, når man på Facebook deler noget om disse vacciner: Som jeg forklarer i videoen, så er det simpelthen ikke sandt, at “covid-19-vacciner går gennem mange […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x