Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Første obduktion af mand død efter covid-19-vaccine

Læger beretter om den første obduktion af en mand, der er død som følge af Pfizer/BioNTech-covid-19-vaccinen. En 86-årig mand på et plejehjem modtog en dosis af covid-19-vaccinen. Han døde på tragisk vis 4 uger efter af akut nyre- og lungesvigt. Lægerne frygter, at noget i injektionsvæsken bevirkede, at coronavirus blev langt mere farligt end normalt. […]

Læger beretter om den første obduktion af en mand, der er død som følge af Pfizer/BioNTech-covid-19-vaccinen. En 86-årig mand på et plejehjem modtog en dosis af covid-19-vaccinen. Han døde på tragisk vis 4 uger efter af akut nyre- og lungesvigt. Lægerne frygter, at noget i injektionsvæsken bevirkede, at coronavirus blev langt mere farligt end normalt. […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x