Første obduktion af mand død efter covid-19-vaccine

Læger beretter om den første obduktion af en mand, der er død som følge af Pfizer/BioNTech-covid-19-vaccinen.

En 86-årig mand på et plejehjem modtog en dosis af covid-19-vaccinen. Han døde på tragisk vis 4 uger efter af akut nyre- og lungesvigt.

Lægerne frygter, at noget i injektionsvæsken bevirkede, at coronavirus blev langt mere farligt end normalt.

Den gamle mand havde ingen specifikke symptomer på covid-19, men han testede positiv for SARS-CoV-2, før han døde. En grundig obduktion viste tegn på, at de karakteristiske spike-proteiner fra SARS-CoV-2 var massivt til stede i næsten ethvert vitalt organ i mandens krop. Obduktionen viste ingen af de typiske tegn på covid-19. Der er altså tale om en ny sygdom, der kan skyldes kombinationen af vaccine og virus.

Undersøgelser af manden viste også, at hans immunforsvaret havde reageret efter hensigten, dvs. vaccinen havde virket. Den videnskabelige artikel påpeger, at den tilsigtede vaccineeffekt, som reelt mest er teoretisk, kan være irrelevant i forhold til akut sygdom og død som følge af Pfitzer/BioNTech-vaccinen. Med andre ord: Vaccination svækker kroppens respons på coronavirus, så det i højere grad kan invadere og ødelægge organerne.

Kilde: First case of postmortem study in a patient vaccinated against SARS-CoV-2. International Journal of Infectious Diseases Volume 107, June 2021, Pages 172-175.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments