Dansk læge afslører coronabedraget

Læge Anastasia Maria Loupis afslørede coronabedraget i det danske sundhedssystem ved en offentlig tale den 12. juni 2021 i forbindelse med en Politi for Frihed-demonstration i København.

Hun er langt fra den eneste sundhedsfaglige i systemet, der siger fra nu. Se f.eks. også underskriftsindsamlingen Erklæring fra sundhedsfagligt personale vedrørende Covid-19.

Jeg kan desuden berette, at USA’s pendant til Søren Brostrøm, Fauci, nu står til fyring. Offentliggørelse af Faucis e-mails viser, at Fauci vidste, at SARS-CoV-2 var menneskeskabt og sluppet ud af et militærlaboratorie i Wuhan, Kina – et laboratorie som han i øvrigt selv samarbejdede med, hvilket også blev afslører i hans e-mail-korrespondance. Det fremgår bl.a. af en tale af medlemmer af Senatet, som det amerikanske mainstream-nyhedsmedie Fox News har lagt ud på Facebook.

Det er således dokumenteret, at Fauci har løjet for den amerikanske befolkning, som han burde tjene. Ligesom i USA så har regeringens restriktive coronapolitik bakket op af sundhedsmyndighederne formentlig ganske meget sygdom, død, lidelse og økonomisk ruin på samvittigheden – meget mere end SARS-CoV-2 i sig selv.

Det er dog nødvendigt, at endnu flere sundhedsfaglige og borgere siger STOP NU, hvis det kollektive coronavanvid skal stoppes, så vi kan få vores frihed tilbage. Det kan du f.eks. gøre ved at sige NEJ TAK til covid-19-vacciner og ved at tale med dine venner om, at der altså er sundhedseksperter, der har en HELT anden mening om corona end den hjernevask, du bliver fyldt med fra den statsfinansierede presse.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments