Vaccinekrigen: Hvor mon de nye jøder bliver sendt hen?

Sidst der var krig i hele verden, og sidst Danmark var besat af en fascistisk, fanatisk overmagt, var som bekendt i starten af 1940’erne. Nu er vi i starten af 2020’erne og godt i gang med, hvad jeg og mange andre opfatter som 3. Verdenskrig. Denne verdenskrig bliver dog udkæmpet med en helt anden slags … Læs videre Vaccinekrigen: Hvor mon de nye jøder bliver sendt hen?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Oekaer
fredag, 18 juni 2021, 9:57 09:57

Jeg har selv mange af de samme tanker, Per. Jeg håber dog, at vi vinder vores kamp mod mørket, selvom det ser temmelig uoverskueligt ud lige nu. Hvad mener du? Har vi tabt – eller er lyset stadig i gang med at overvinde mørket – ud fra det gamle Zen-ordsprog: natten er altid mørkest lige før daggry?