Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Faktatjek: Er fire piloter døde efter covid-vaccine?

En historie spreder sig på nettet nu om, at fire unge piloter fra British Airways angiveligt skulle være døde indenfor en uge som følge af covid-vacciner. Nyheds- og propagandabureauet Reuters har udgivet dette indlæg om sagen. De bekræfter, at fire piloter faktisk er døde: “The spokesperson, however, confirmed the authenticity of the four condolence books, […]

En historie spreder sig på nettet nu om, at fire unge piloter fra British Airways angiveligt skulle være døde indenfor en uge som følge af covid-vacciner. Nyheds- og propagandabureauet Reuters har udgivet dette indlæg om sagen. De bekræfter, at fire piloter faktisk er døde: “The spokesperson, however, confirmed the authenticity of the four condolence books, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x