Hvem er Fjenden bange for?

I disse dage hvor der er polariseret debat, især på Facebook, om uoverensstemmelser i en del af Frihedsbevægelsen, kommer jeg til at tænke på spørgsmålet: Hvem er Fjenden egentlig bange for i Frihedsbevægelsen? Og hvem er Fjenden bedøvende ligeglad med? Er Fjenden bange for keyboardkrigere på Facebook, Twitter og Instagram? Nej, for Facebook, Twitter og … Læs videre Hvem er Fjenden bange for?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 23 juni 2021, 10:10 10:10

Det er ganske rigtig !! Fjenden har det fint med at vi slås indbyrdes – så kan de opererre i fred. Når man skal løse et problem er det vigtig at finde roden til problemet og det kræver, lige som en dektetiv at man ind i mellem må laver teorier – det er ikke sølvparpirshat at lave teorier så længe motivet er at søge sandheden. Man kan ramme forbi men så er det bare op på hesten igen og des flere forsøg men rejser sig fra des nærmer kommer man roden… sådan lidt udelukkelsesmetoden. Det er hårdt arbejde, kampe at… Read more »