Medierne undertrykker ernæring mod corona

Et samfund, der ikke giver lige taletid til systemkritikere, er et diktatur. Coronaen viser, at Danmark desværre er blevet et diktatur, hvor anderledes tænkende bliver systematisk ignoreret, afvist og undertrykt. Det bør vi alle skamme os over, da vi alle er medskyldige i denne nye form for fascisme. Vi har tilladt afviklingen af demokrati og ytringsfrihed ved at stole blindt på systemet og autoriteterne i systemet.

Hvornår har du f.eks. sidst set en systemkritiker få lov til virkelig at give den gas i bedste sendetid? Nej, vel. Den slags bliver simpelthen ikke tilladt længere. Det betyder, at evt. relevant og vigtig system- og autoritetskritik ikke kommer frem til befolkningen. Befolkningen risikerer dermed at blive fastholdt i skadelige illusioner.

Jeg er selv system- og autoritetskritiker med speciale i sundhed og ernæring. Det har jeg ikke altid været. Før jeg blev kritisk fik jeg masser af taletid i pressen. Der var ingen grænser for, hvad journalisterne troede på, at ernæring kunne gøre godt for, hvis jeg som ernæringsekspert fortalte dem det. De opsøgte mig selv. Jeg skulle faktisk bare møde op og spille min rolle.

Dengang havde jeg ikke rigtigt lyst til at være i medierne. Jeg syntes, at pressen overdrev betydningen af ernæring helt vildt, og jeg ønskede egentlig ikke at medvirke i det folkebedrag. Det var den indsigt, der først motiverede mig til at trække mig fra mainstream for efterhånden en del år siden.

Nu hvor jeg så rent faktisk mener, at jeg har noget vigtigt at bidrage med til pressen som ernæringsekspert, og nu hvor jeg selv på flere måder har opsøgt medierne selv, så bliver jeg fuldstændigt ignoreret. Hvordan kan det være?

Nu hvor ernæring rent faktisk kan hjælpe til at beskytte mod alvorlig covid-19-sygdom, hvorfor ignorerer pressen så uafhængige ernæringseksperter, der kan og ønsker at formidle denne viden? Det er ikke bare lommefilosofi. Det er evidensbaseret viden fra forskning publiceret i internationale, anerkendte, videnskabelige tidsskrifter. Hvorfor må folket f.eks. ikke få at vide, at forskning har vist, at kosttilskud med D-vitamin kan have en særdeles gavnlig virkning på prognosen for patienter indlagt på hospitalet med covid-19?

Hvorfor må folk heller ikke få kendskab til den forskning, der har vist, at i de områder i Kina, hvor de spiser mest af mineralet selen, der er symptomerne på covid-19 meget mere milde end i de områder af Kina, hvor jordbunden indeholder meget lidt af dette immunstyrkende mineral?

Hvorfor bliver ernæringsfaglig viden om styrkelse af det naturlige immunforsvar mod SARS-CoV-2 systematisk undertrykt af de medier, som den danske befolkning bruger mest og har mest tillid til?

Jeg undrer mig, og det synes jeg også, at du skal gøre, inden det er for sent.

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments