Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Så galt er det gået: 10 falske påstande om covid-19

Coronaen viser på skræmmende vis, hvad der kan ske, når en hel verden, inkl. læger og andre akademikere, går fra evidensbaseret til frygtbaseret sygdomsforebyggelse. Den reelle konsekvens er STØRRE og IKKE mindre risiko for sygdom samt et stort fald i folkesundheden. Her er en kronologisk liste af de sundhedsvidenskabelige bedrag i coronasagen: Påstand: Covid-19 skyldes […]

Coronaen viser på skræmmende vis, hvad der kan ske, når en hel verden, inkl. læger og andre akademikere, går fra evidensbaseret til frygtbaseret sygdomsforebyggelse. Den reelle konsekvens er STØRRE og IKKE mindre risiko for sygdom samt et stort fald i folkesundheden. Her er en kronologisk liste af de sundhedsvidenskabelige bedrag i coronasagen: Påstand: Covid-19 skyldes […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x