Så galt er det gået: 10 falske påstande om covid-19

Coronaen viser på skræmmende vis, hvad der kan ske, når en hel verden, inkl. læger og andre akademikere, går fra evidensbaseret til frygtbaseret sygdomsforebyggelse. Den reelle konsekvens er STØRRE og IKKE mindre risiko for sygdom samt et stort fald i folkesundheden.

Her er en kronologisk liste af de sundhedsvidenskabelige bedrag i coronasagen:

  1. Påstand: Covid-19 skyldes smitte med SARS-CoV-2. Fakta: Det kan man kun vide, hvis der er foretaget ordentlig diffentialdiagnose, hvilket man IKKE har gjort.
  2. Påstand: Covid-19 er en enormt farlig sygdom. Fakta: Covid-19 er ikke mere farlig end influenza, selv hvis man accepterer de tvivlsomme kriterier for diagnosen.
  3. Påstand: Smitte med SARS-CoV-2 kan påvises i en PCR-test. Fakta: Testen er ikke testet, og ingen ved, hvad der præcist gør, at den nogle gange viser positive og andre gange negative resultater.
  4. Påstand: Smitte = sygdom. Fakta: Løgn. Langt de fleste, der bliver testet positive for SARS-CoV-2 i rutinetjek, har slet ingen sygdomssymptomer.
  5. Påstand: Lockdown modvirker pandemi. Fakta: Flere videnskabelige undersøgelser har vist, at lockdown skader sundheden langt mere, end det gavner – samtidig med at økonomien bliver smadret.
  6. Påstand: Håndsprit bremser smitte. Fakta: Ja, måske, men det skader også tarmfloraen, hvorved det naturlige immunforsvar bliver svækket.
  7. Påstand: Det naturlige immunforsvar kan ikke bekæmpe SARS-CoV-2. Fakta: Jo, det kan det godt. Hvis du tror på, at PCR-testen kan diagnosticere SARS-CoV-2-smitte, så vil det simple faktum, at langt de fleste har ingen eller milde sygdomssymptomer bevise, at immunforsvaret hos de fleste af os let kan håndtere også dette nye virus.
  8. Påstand: Immunforsvaret kan ikke styrkes med kosten. Fakta: Løgn. Mange danskere mangler et eller flere næringsstoffer, især D-vitamin i vinterhalvåret, og øget tilførsel vil medføre øget modstandskraft, også mod SARS-CoV-2.
  9. Påstand: Vacciner er den eneste vej til frihed. Fakta: Løgn. Det er en politisk og ikke en sundhedsfaglig beslutning. Lad være med at blande tingene sammen.
  10. Påstand: Vaccinerne er godkendte og dokumenteret effektive og sikre. Fakta: Vaccinerne er betinget godkendte. Under betingelse af at kommende forskning dokumenterer, at vaccinerne er effektive og sikre. Forskningen standsede for Pfizer/BioNTech-vaccinens vedkommende efter 2 mdr. Langtidsvirkninger og -bivirkninger vil derfor rent videnskabeligt forblive ukendte. Vaccinerne er således godkendte under en betingelse, der aldrig bliver opfyldt, hvorfor vaccinerne aldrig kan blive rigtigt godkendt. Det er DIG og DINE BØRN, der løber risikoen, hvis I lader jer stikke.

Situationen er den, at det er lykkedes nogen at skræmme hele verden via propaganda i stedet for forskning, hvilket efter min mening har fået bl.a. direktøren for Sundhedsstyrelsen i Danmark til at opgive sin faglighed, krænke sit lægeløfte, og gå med på en rent politisk agenda, der handler om alt mulig andet end at beskytte folket mod virus og sygdom.

Vågn op, før det er for sent!

Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 23 juni 2021, 11:29 11:29

MEGA GODT!!!!
Det her kan folk sku da vel forstå?
Ja vågn nu op Danmark!

krystalhealer
lørdag, 26 juni 2021, 8:26 08:26

Vi i krystal-healerhuset.dk er bestemt af den opfattelse at corona bestemt ikke er sjov at få, og syntes bestemt ikke det er fedt, at der er så mange der har ladet sig overtale til at blive vaccineret (det er ikke alle, der er heldigvis mange der har undersøgt tingene) vi tror der vil komme en del reaktioner om 3-5 år, som bestemt langt overskygger de gode ting den her vaccine har