Så galt er det gået: 10 falske påstande om covid-19

Coronaen viser på skræmmende vis, hvad der kan ske, når en hel verden, inkl. læger og andre akademikere, går fra evidensbaseret til frygtbaseret sygdomsforebyggelse. Den reelle konsekvens er STØRRE og IKKE mindre risiko for sygdom samt et stort fald i folkesundheden. Her er en kronologisk liste af de sundhedsvidenskabelige bedrag i coronasagen: Påstand: Covid-19 skyldes … Læs videre Så galt er det gået: 10 falske påstande om covid-19
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 23 juni 2021, 11:29 11:29

MEGA GODT!!!!
Det her kan folk sku da vel forstå?
Ja vågn nu op Danmark!

krystalhealer
lørdag, 26 juni 2021, 8:26 08:26

Vi i krystal-healerhuset.dk er bestemt af den opfattelse at corona bestemt ikke er sjov at få, og syntes bestemt ikke det er fedt, at der er så mange der har ladet sig overtale til at blive vaccineret (det er ikke alle, der er heldigvis mange der har undersøgt tingene) vi tror der vil komme en del reaktioner om 3-5 år, som bestemt langt overskygger de gode ting den her vaccine har