Så galt er det gået: 10 falske påstande om covid-19

Coronaen viser på skræmmende vis, hvad der kan ske, når en hel verden, inkl. læger og andre akademikere, går fra evidensbaseret til frygtbaseret sygdomsforebyggelse. Den reelle konsekvens er STØRRE og IKKE mindre risiko for sygdom samt et stort fald i folkesundheden. Her er en kronologisk liste af de sundhedsvidenskabelige bedrag i coronasagen: Påstand: Covid-19 skyldes … Læs videre Så galt er det gået: 10 falske påstande om covid-19
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 23 juni 2021, 11:29 11:29

MEGA GODT!!!!
Det her kan folk sku da vel forstå?
Ja vågn nu op Danmark!

krystalhealer
lørdag, 26 juni 2021, 8:26 08:26

Vi i krystal-healerhuset.dk er bestemt af den opfattelse at corona bestemt ikke er sjov at få, og syntes bestemt ikke det er fedt, at der er så mange der har ladet sig overtale til at blive vaccineret (det er ikke alle, der er heldigvis mange der har undersøgt tingene) vi tror der vil komme en del reaktioner om 3-5 år, som bestemt langt overskygger de gode ting den her vaccine har