Ups! Hul i DRs propaganda på Tekst-TV i går aftes

Jeg har tidligere her på siden skrevet om den amerikanske ekspertrapport, der konkluderede, at bl.a. Pfizer/BioNTech-covid-19-mRNA-vaccinen er forbundet med øget risiko for hjertebetændelse.

I går aftes berettede DR så på Tekst-TV det samme under overskriften: Hjertesygdom kan skyldes vacciner.

Det er min vurdering, at et sådan tilbagefald til fri journalistik hos DR kun kan skyldes en fejl i det filter, der sædvanligvis sikrer, at den slags historier ikke kommer ud til danskerne. Det kan være en redaktør/propagandist, der har sovet på vagten, eller en nyansat journalist på nyhedsredaktionen, der endnu ikke var blevet instrueret, hvad DR skriver om og ikke skriver om.

Som forventet er nyheden i dag væk fra DR’s hjemmeside, så det førende statsmedie nu er tilbage på sporet med at føre regeringsvenlig, sundhedsskadelig propaganda om corona. Der er tilsyneladende en redaktør, der har slettet nyheden igen. Skærmbilleder varer dog for evigt.

Det er sager som denne, der understreger vigtigheden af et af mine centrale holistiske sundhedsråd: Sluk for DR! Man skal efter min mening kun følge DR, hvis man har en faglig interesse i propaganda. Det er selvfølgelig trist, at den frie, sandhedssøgende, kritiske journalistik er blevet fjernet hos DR, men det er desværre sådan, det er.

Tilmeld
Besked om
guest

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Primdahl
torsdag, 24 juni 2021, 16:20 16:20

Spændende at følge udviklingen. De danske råd er der vist ikke udgivet endnu, men vi kan da bringe de amerikanske videre fra tv2, mens vi venter.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-06-24-usa-vil-advare-om-sjaelden-hjertebetaendelse-efter-coronavaccine

Hvis man får betændelse i hjertesækken efter første vaccinedosis, anbefaler myndighederne i USA, at man venter til symptomerne er overstået og konsulterer en læge, inden man får anden dosis.

Hvis en person derimod udvikler betændelse i hjertemusklen, vil man i USA blive rådgivet til helt at vente med anden dosis, indtil yderligere information er tilgængelig.