Christine Stabell Benn er en evidensbaseret folkehelt

Jeg vil anbefale alle at følge professor Christine Stabell Benn på Twitter. Hun har nuancerede, evidensbaserede budskaber om covid-19-vaccinerne, der sætter menneskers sundhed over vaccineindustriens indtjening.

Hun bliver i disse dage udsat for massive personangreb på Twitter og andre steder. Den sidste rest af tvivl, som jeg måtte have om, at Christine Stabell Benn er ‘ægte’ og for folket er dermed forsvundet. Hun er en evidensbaseret folkehelt, der kæmper for vores børns helbred.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Aroun
Aroun
lørdag, 26 juni 2021, 16:44 16:44

dog er både Christine samt Peter Götzsche fortalere for ‘vaccinerne’ – blot ikke til børn (indtil videre), kun til voksne…folk skifter mening disse dage, som vinden blæser