Christine Stabell Benn er en evidensbaseret folkehelt

Jeg vil anbefale alle at følge professor Christine Stabell Benn på Twitter. Hun har nuancerede, evidensbaserede budskaber om covid-19-vaccinerne, der sætter menneskers sundhed over vaccineindustriens indtjening. Hun bliver i disse dage udsat for massive personangreb på Twitter og andre steder. Den sidste rest af tvivl, som jeg måtte have om, at Christine Stabell Benn er … Læs videre Christine Stabell Benn er en evidensbaseret folkehelt
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Aroun
lørdag, 26 juni 2021, 16:44 16:44

dog er både Christine samt Peter Götzsche fortalere for ‘vaccinerne’ – blot ikke til børn (indtil videre), kun til voksne…folk skifter mening disse dage, som vinden blæser