Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Christine Stabell Benn er en evidensbaseret folkehelt

Jeg vil anbefale alle at følge professor Christine Stabell Benn på Twitter. Hun har nuancerede, evidensbaserede budskaber om covid-19-vaccinerne, der sætter menneskers sundhed over vaccineindustriens […]

Dette indhold er så godt, at du skal betale for adgang. INFO Køb adgang i webshoppen:
Brændgaard Total per år, Brændgaard Total per måned, Total Abonnement: 3 mdr., Frihedspressen per år or Frihedspressen per måned

Jeg vil anbefale alle at følge professor Christine Stabell Benn på Twitter. Hun har nuancerede, evidensbaserede budskaber om covid-19-vaccinerne, der sætter menneskers sundhed over vaccineindustriens […]
Dette indhold er så godt, at du skal betale for adgang. INFO Køb adgang i webshoppen: Brændgaard Total per år, Brændgaard Total per måned, Total Abonnement: 3 mdr., Frihedspressen per år or Frihedspressen per måned
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x