Dansk frihedskæmper udgiver video og begår selvmord

Den 60-årige danske frihedskæmper og aktivist Paul Eric Kristensen udgav denne video på Facebook den 24. juni kl. 22:27, hvorefter han samme nat tilsyneladende i frustration og magtesløshed over situationen, tog ned på Middelfart Rådhus og formentlig begik selvmord på borgmesterens kontor. Det er en på alle måder trist og tragisk sag. Opdatering kl. 18: … Læs videre Dansk frihedskæmper udgiver video og begår selvmord
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
29 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 26 juni 2021, 10:29 10:29

En meget klog OG modig mand…der evner at sige det forbryderiske TYRANI imod…OG bliver derfor “dømt” af det forbryderiske TYRANI…til at betale prisen…for at leve et normalt selvvalgt liv…Æret være hans minde ❤ !!

lørdag, 26 juni 2021, 12:36 12:36
Reply to  Jytte Dahl

Kan man få noget baggrund til sagen? For jeg ser ikke en mand der efter den video vælger at begå selvmord.

lørdag, 26 juni 2021, 11:41 11:41

Ehh, jeg må lige se den – det var da godt nok spild hvis han begik selvmord – altså vi har en opgave her, så kan vi ikke bare løbe fra fadet os der er vågne!!! Om vi har det svært eller ej, så skal vi ikke gøre det for nemt for Satan – lad Satan om noget slå os ihjel, lad os ikke gøre hans arbejde for ham!!! I kristus – Darkijah, kom hold nu op med sådan noget pjat, om vi har smerter og problemer, nu ikke tage den lette udvej. STÅ OP OG STÅ FAST!!! Om vi… Read more »

lørdag, 26 juni 2021, 11:50 11:50

Han virker da endtil videre ikke som en der lige går ud og laver selvmord lige efter?…. Siger han, at han vil begå selvmord….
Stadig ved starten hvor han snakker om noget musik… som egentlig ikke virker særligt interesandt… Men… han virker da ikke sådan kæmpe deprimeret til at gå ud og tage sit liv bagefter…

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
lørdag, 26 juni 2021, 12:29 12:29

Nu snakker han om sin kæreste… og er det Susanne, der er kæresten som sidder i rummet. Hvorfor skulle han slå sig selv ihjel når han har en kæreste. Han virker jo heller ikke sådan yderligere deprimeret til at myrde sig selv. Noget lidt længere… det giver da ikke mening andet end at de myrdede ham… Det kan da ikke være selvmord det der. Hvad han siger stemmer slet ikke overens med at han skulle begå selvmord.. Hvad viste han som var så farligt, hvad var der i den blå mappe? Noget der kunne beskadige de Sataniske frimurerer? Banden en… Read more »

lørdag, 26 juni 2021, 12:36 12:36

Jeg forstår ikke det der… okay han slutter af med at sige, må i have et godt liv… Men altså alt andet taler da imod at han vil begå selvmord… Kan man kontante Susanne eventuelt???

Altså det lyder bare ikke som om han er på de spor, mere at nogle kunne finde på at myrde ham og få det til at se ud som selvmord.

Men jeg kan jo tage fejl, jeg kender ham jo ikke – men det lyder bare draktisk… og nu ved jeg ikke yderligere hvad det handler om. Det er første gang jeg ser manden.

lørdag, 26 juni 2021, 12:48 12:48

“hvorefter han samme nat tilsyneladende i frustration og magtesløshed over situationen, tog ned på Middelfart Rådhus og begik selvmord på borgmesterens kontor.” Eller blev fanget af dem der ikke ville have informationen bragt frem og som havde adgang til rådhuset og myrdede ham og derefter fik det at se ud som selvmord… Jeg vil have et udsagn fra Susanne, for det der lyder ikke som en mand der vil begå selvmord. Især når han snakker om at andre måske vil prøve at stoppe ham fra at fremligge tingene imorgen og at de kunne finde på at isolere ham. Altså… En mand… Read more »

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
lørdag, 26 juni 2021, 13:05 13:05

Hvis han begik selvmord er det tåbeligt, hvis han blev myrdet forkasteligt. Lad os få et udsagn fra Susanne! Jeg tænker at de Sataniske Papistiske Frimuerer fik ham myrdet og fik det til at se ud som et selvmord. Omend jeg stadig ikke ved hvad det var han havde af informationer – så var han tydeligvis en torn i deres side. Motivet ville selvfølelig være, at beskytte dem selv – og statuere et exemple for os andre om hvad de kan finde på så vi holder vores mund. Den Romerske Verdensorden nærmer sig dag på dag – det bliver ikke… Read more »

lørdag, 26 juni 2021, 13:09 13:09

Politiet arbejder jo blot for selv samme slyngel bande, så man skal jo nok ikke regne med at de er objektive i sagen, eller har interesse i at komme til bunds så deres medbrødre og søstre af det papistiske satanisk laug ikke kommer i klemme.

Men det kunne være rart og se noget retfærdighed blive udledt – men man har ikke meget for de statslige korrupte myndigheder mere.

lørdag, 26 juni 2021, 13:33 13:33

Hvorfor tror folk automatisk at han begik selvmord, er det ikke mere sandsynligt at han blev myrdet… Altså vi kan jo ikke bare acceptere hvad vi for lagt på bordet uden lige at kontrollere yderligere op, når vi ved at denne verden er fyldt med magtfulde Satanister.

lørdag, 26 juni 2021, 13:40 13:40

de siger “Alt tyder på, at der ikke har været andre involverede i det skete.” Som at sige, intet at se her – forsæt med at leve jeres liv.
Well, jeg er nu forsat mere mistænkelig med at der er Ulve i Fårefolden i denne sag.

lørdag, 26 juni 2021, 14:14 14:14

kan desværre ikke se videoen – jeg er ikke på FB længer.
Med det som jeg umiddelbart kan forstå – kan jeg godt forstå manden.
Det arabiske forår startet også med et selvmord.
Vi kan håbe på at vi får alt ud i lyset – og i det minste går på gaderne.

lørdag, 26 juni 2021, 15:01 15:01
Reply to  Frank

Ja, det kunne være meget rart at få fakta på bordet – altså hvis man virkelig har gjort det som de siger – så det ikke ligefrem særligt smart, og hvad skulle ideen være med det.
Men… jah det virker noget mystisk. Hvorfor kan man som politi ikke bare fortælle hvad de har fundet ud af, hvorfor skal tingene hemligholdes… De må da vide hvordan manden tog sit eget liv, hvis det er tilfældet – hvorfor skal det være så stor en hemlighed?

lørdag, 26 juni 2021, 15:10 15:10

måske er det sandt ?? Han har begået selvmord – som sagt så har jeg ikke kunne se videoen men mere eller mindre kun kunne læse dine indlæg. Deraf syns jeg ikke er man kan udelukke selvmordet! At gøre selvmord er noget af det stærkt statement man kan gøre og kan sætte tingene i brand. Som det er forgået indtil videre kan jeg godt forstå hvis han er blevet fustrerret – det handler nemlig ikke kun om, hvad systemet har gang men i lige så høj grad også om hvad de – såkaldet – frihedskæmper fortager sig…eller rette manglende på… Read more »

lørdag, 26 juni 2021, 14:31 14:31

Well, tilsyneladende så fortælles det at han fyrede fyrværkeri af så senere er så bare død inde på borgmester kontoret?… Altså det lyder noget underligt… anyway… Jeg gider ikke spilde mere krudt på det, måske tog det bare overhånd for manden, og så gik den gal… Jeg har måske bare sølvpapir hatten på i mine første udledninger.
Nårh, det må i grave videre i… Jeg har ikke nok data til at behandle det yderligere.
Men synes godt nok det er tamt hvis han bare tog sit eget liv.

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
lørdag, 26 juni 2021, 14:57 14:57

Det simpelthen for langt ude hvis han begik selvmord, altså det jo fuldstændigt bindegalt :/ Skyde fyrværkeri af og så begå selvmord – altså… argh. Hvis det virkelig er hvad der er sket. Hvad er nu det for noget, hvad skulle det da gøre godt for i henhold noget som helst.
Det jo galehus allesteder i vore dage. Suk.
Jeg har vist spildt for meget tid med det – og spekulationer.

lørdag, 26 juni 2021, 16:40 16:40

lyder som en false flag operation. der har været så mange af dem her på sidste for at kriminalisere og profilere (coronapolitik) systemkritikere som uligevægtige og farlige terrorister.

så træt af de frimurere og deres barnlige julelege med enorme konsekvenser for uskyldige mennesker…

hvis det er sandt er det naturligvis altid tragisk med et selvmord. men i så fald er situationen helt sikkert overhovedet ikke som beskrevet men blot udnyttet til at profilere manden som uligevægtig terrorist.

lørdag, 26 juni 2021, 22:57 22:57
Reply to  Aroun

Ja, jeg undre mig også stadig… Det lugter noget rådent.

Og hvis han havde skadelige informationer der kunne fremligges – og disse højstående mennesker kunne jo sagtens være del af det Sataniske Papistiske Frimuerer laug, Riddere af Antikristus 666, Romerkongen. Så kunne man jo sagtens udlede et motiv til at dræbe ham og få det til at se ud som han begik selvmord, med ligeledes at få det til at se ud som om manden var ustabil.

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
lørdag, 26 juni 2021, 22:13 22:13

Lige vågnet igen med lidt friskere hjerne. Her er linket til politiet: https://politi.dk/fyns-politi/nyhedsliste/middelfart/2021/06/25

lørdag, 26 juni 2021, 22:21 22:21

Hvis der er ugler i mosen skal man ikke forvente at politiet gør sit arbejde, i denne sag, eller journalister.

Der er brug for et civilt “true crime” hold her i DK, og så nogen fra Middelfart holder øje med Rådhuset et par dage og laver en rundspørge hos alle naboer, hans kæreste og folk der har været i området omkring hans bopæl og rådhuset fra videoen og op til nu. + Alle kommentarer på Facebook og i andre medier, der er et par stykker jeg undrede mig over.

Last edited 1 year ago by Helene
lørdag, 26 juni 2021, 22:54 22:54
Reply to  Helene

Ja jeg finder det også mistænkeligt, den første at komme i kontakt og få et udsagn må være Susanne da hun er kæresten til manden – om han rent faktisk kunne finde på sådan noget. Hvis han havde informationer der var skadelige for nogle højstående mænd der muligved kunne være Sataniske Frimuerer – så er der jo her et motiv for at få ham fjernet og samtidig få det til at se ud som om han begik selvmord. Det hjælper i hvert fald overhovedet ikke på noget som helst hvis han begik indbrud selv og slog sig selv ihjel på… Read more »

lørdag, 26 juni 2021, 22:38 22:38

cny001@politi.dk spe062@politi.dk I henhold til manden fundet død på borgmesterens kontor. Efterforsker i begivenheden som eventuelt Mord på manden der blev fundet død på borgmesterens kontor. I og med hans sidste video ikke lyder som om han har til hensigt at begå selvmord, men mere lyder til at frygte at de vil lukke ham ned så kan ikke kan give hans fakta til kende i retten afhvad jeg forstår, en mappe fyldt med fakta siger han. Derpå lyder det meget mistænkeligt at manden skulle bryde ind på borgmesterhuset, tænde fyrværkeri for derefter at begå selvmord. Hvis en forbrydelse forelægger, og… Read more »

lørdag, 26 juni 2021, 23:10 23:10

“”Opdatering kl. 18: Det er en kilde, der kendte den afdøde, der har oplyst, at det var selvmord, ligesom jeg selv tolker videoen som en selvmordsvideo. Det kan dog ikke udelukkes, at dødsårsagen er en anden.”” Okay, det godt nok trist hvis det er sandt. Jeg kan dog ikke selv se at den video skulle være en selvmords video, det sidste i hans video er det eneste der kunne have den karakter, og så det jo helt ude af kontekst fra alt andet han siger. Men det kunne jo sagtens bare være i henhold til at han blive dømt til… Read more »

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
lørdag, 26 juni 2021, 23:17 23:17

Er der nogle der kan give lidt mere kontekst til manden og hvad informationener han låg inde med der kunne være skadelige for personer indenfor myndighederne som eventuelt kunne udlede sig i et motiv til at myrde manden og få det til at se ud som om han ikke var helt rask?.

lørdag, 26 juni 2021, 23:17 23:17

Jeg finkæmmer lige hans video engang til man ved jo aldrig om den bliver nedtaget. Han er vist ikke helt kristne, afhvad jeg lige kan sanse – men det heller ikke overraskende hvis han er med i “sandheds” bevægelsen der har det med at løbe fra det Sande lys og ind i Satans “new” age slik butik med mange smagsvarianter… Der er også rigeligt af folk der lyder til at være i Satans Slik butik, den brede vej til fortabelse – men andet end det, så skal ret jo være ret. Hvad han siger for mig, lyder bare ikke til… Read more »

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
lørdag, 26 juni 2021, 23:57 23:57

Så han starter med at promovere lidt Satanisme, altså igen ingen overraskelse, det kommer i mange anskygninger. Al det der spirituelle bullelort som demonerne fodre os med i vor tid og leder os på afveje. Så det kan jeg selvfølelig ikke stå inde for, scientology, Rudolf steiner skoler – og det musik han starter ud med lyder heller ikke som noget jeg lige kunne stå inde for. Så hellere, https://www.youtube.com/watch?v=XRy0O8yrbF8 Men anyway… Malue fra Frihedsbevægelsens Fællesråd promovere jo også spirituelitet uden religion – prøv nu og hør her, hvis i løber fra Kristus, så der ingen sandhed, den ene og… Read more »

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
søndag, 27 juni 2021, 1:14 01:14

Ahh han skulle ikke i retten imorgen altså fra den video af, men på den lukkede? Det altså også ulækkert at de bare kan kaste mennesker ind på en institution hvor man eventuelt kan blive medicineret af sindsyge og forceret giftig vaccine og hvad ved jeg. Men igen snakker han om at have sin store blå bog med derind – okay… Måske skal jeg lige se det fra en lidt anden vinkel her. Nårh… men alt i alt er det jo trist at han ender med at komme helt derud om han har begået selvmord eller om han er blevet… Read more »

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
søndag, 27 juni 2021, 1:35 01:35

På den anden side set, så var der jo nok ingen af jer der sendte ham min hjemmeside https://paven666.dk med yderligere informationer om hvad der foregår så han måske kunne dreje om til Kristus og være i live den dag i dag – fordi sandheden er jo ilde hørt, og de fleste af jer vil jo ikke have den serveret. I vil hellere rende rundt i jeres Sataniske gylde – så hvorfor lytte til manden der rent faktisk påpeger hvad alle andre førhenværende kristne protestanter påpegede! Nej, i vil vil hellere spise løs i Satans Slik butik. Med min nuværende… Read more »

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
søndag, 27 juni 2021, 2:01 02:01

Det simpelthen spild af godt liv, han skulle bare lige være ledt over til Kristus så havde han yderligere kunne bruge hvad han viste til at rette folk ind på den smalle vej med de brikker han havde. Hvor er det sørgeligt og trist. Desvære vil de fleste af jer bare ikke have det Gode Brød – i kan rende af med en af mange og nærmest utallige mugne versioner af Jesus men den sande version bortkaster man nemt. De bedste 3 timer i kan bruge jeres liv på ligger her: https://www.youtube.com/watch?v=47OkuvT5JFo&t=1685s Derpå starter kampen men så i, i det… Read more »