Corona gør sans for sandhed og uretfærdighed til en psykisk sygdom

I morgen vil jeg tage, modvilligt, ned på kommunen og få dokumentation for, at jeg er fritaget for coronatest, -vacciner og -pas.

Det er BEK 1365, der kræver det fra 1. juli, hvis man vil gå på café uden at skulle gå i retten bagefter.

Sundhedsministeret har udgivet en liste med gyldige grunde til fritagelse for coronapas, hvoraf jeg kan leve op til mindst to af dem.

Den ene er ‘Misdannelse af næsten‘.

Jeg oplever, at mange af mine medmennesker mangler dannelse eller er fejlagtigt dannet, når de kan støtte op om en vanvittig ordning som dette coronapas og det tilhørende helvede af vatpinde og kanyler, der får pengene til at fosse ud af fælleskassen. Der er således tale om ‘misdannelse af næsten’. Det er dog dejligt, at Sundhedsministeriet også selv har erkendt det, så vi, der har opdaget, at næsten er misdannet, kan blive fritaget for at deltage i det tossede coronacirkus.

Jeg kan desuden blære mig med, at jeg har en OCD-diagnose, og OCD er på listen over godkendte fritagelsesgrunde. Min OCD kommer for tiden til udtryk som bl.a. disse tvangstanker:

  • Det nye coronavirus er helt ufarligt, hvis man er velernæret, så det er helt ude af proportioner med alle disse frihedsberøvende tiltag
  • Vatpindstesten for covid-19 tester slet ikke for covid-19
  • Det er absurd at skulle fritages for en test, der ikke tester for det, som den påstås at teste for
  • De såkaldte “vacciner” mod covid-19 er reelt udokumenterede injektionsvæsker med ukendte bivirkninger – jeg har stor angst for disse bivirkninger
  • Det er en del af mine basale menneskeret selv bestemme, om der skal vatpinde eller kanyler ind i min krop – jeg har stor angst for at blive udsat for overgreb, hvilket grunder i de barndomsoplevelser, der gik forud for min OCD
  • Den herskende fortælling om corona er baseret på bedrag, imponerende systemkontrol og skræmmekampagner i den medløbende presse, og det giver mig angst at skulle medvirke i dette
  • Corona er tredje verdenskrig; det er Eliten mod Folket over hele verden

Disse tvangstanker medfører en voldsom angst, hvis jeg udsættes for nogen som helst form for uønsket test eller vaccine.

Jeg er ked af, at jeg har så svært ved at tro på de sundhedsfaglige løgnehistorier om covid-19-sygdommmen, covid-19-testen og covid-19-vaccinerne. Min OCD kommer generelt også til udtryk som en stærk længsel efter sandhed og veludvikle sans for uretfærdighed.

Jeg håber, at jeg kan lære at leve med løgnene og uretfærdighederne om Corona, så jeg kan blive en respektabel spidsborger igen.

Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
Eva Mortensen
søndag, 27 juni 2021, 21:18 21:18

Tak for dit indlæg.
Jeg vil overveje et sådan attest på borgerservice.
Du har beskrevet hvordan man gør. Tak.

neo
neo
søndag, 27 juni 2021, 21:31 21:31

Hmmm jamen så vil jeg overveje at opsige mit abonnement ved perbraendgaard.dk

Eva Mortensen
Eva Mortensen
mandag, 28 juni 2021, 6:49 06:49

Kære Per.
Nu må du ikke ombestemme dig. Jeg er selv gået i behandling ift min skitzofreni og de er så søde. De hjælper mig af med min paranoia og vrangforestilling om at staten, eliten, frimurerne vil os borgere det ondt. Jeg lærer at have tillid og de lader mig endda bruge min mobil telefon

Krystalkvinden75
Krystalkvinden75
mandag, 28 juni 2021, 10:32 10:32

Det er for sindssygt, det de har gang i!!! Nu strammer de bare skruen om os endnu mere. Vi skal da ikke stille op på Borgerservice for at dokumentere, at vi er i vores Gud givne ret til at færdes frit, trække vejret FRIT, bestemme over egen krop!!! Vi skal da ikke ydmyge os selv til at afgive vores suverænitet og vores egen autoritet til KOMMUNEN!!!!! ALDRIG I LIVET!!!!! Jeg betaler gerne den pris, som i så fald er dikteret af mig selv, er mit EGET valg. Jeg bliver stærk når jeg mærker, hvor godt det føles at sige NEJ… Read more »