Corona gør sans for sandhed og uretfærdighed til en psykisk sygdom

I morgen vil jeg tage, modvilligt, ned på kommunen og få dokumentation for, at jeg er fritaget for coronatest, -vacciner og -pas. Det er BEK 1365, der kræver det fra 1. juli, hvis man vil gå på café uden at skulle gå i retten bagefter. Sundhedsministeret har udgivet en liste med gyldige grunde til fritagelse … Læs videre Corona gør sans for sandhed og uretfærdighed til en psykisk sygdom
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
søndag, 27 juni 2021, 21:18 21:18

Tak for dit indlæg.
Jeg vil overveje et sådan attest på borgerservice.
Du har beskrevet hvordan man gør. Tak.

neo
neo
søndag, 27 juni 2021, 21:31 21:31

Hmmm jamen så vil jeg overveje at opsige mit abonnement ved perbraendgaard.dk

Eva Mortensen
mandag, 28 juni 2021, 6:49 06:49

Kære Per.
Nu må du ikke ombestemme dig. Jeg er selv gået i behandling ift min skitzofreni og de er så søde. De hjælper mig af med min paranoia og vrangforestilling om at staten, eliten, frimurerne vil os borgere det ondt. Jeg lærer at have tillid og de lader mig endda bruge min mobil telefon

Krystalkvinden75
mandag, 28 juni 2021, 10:32 10:32

Det er for sindssygt, det de har gang i!!! Nu strammer de bare skruen om os endnu mere. Vi skal da ikke stille op på Borgerservice for at dokumentere, at vi er i vores Gud givne ret til at færdes frit, trække vejret FRIT, bestemme over egen krop!!! Vi skal da ikke ydmyge os selv til at afgive vores suverænitet og vores egen autoritet til KOMMUNEN!!!!! ALDRIG I LIVET!!!!! Jeg betaler gerne den pris, som i så fald er dikteret af mig selv, er mit EGET valg. Jeg bliver stærk når jeg mærker, hvor godt det føles at sige NEJ… Read more »