Afsløring: Frihedsaktivist har arbejdet for PET

Jeg kan her afsløre, at en af de personer, der har fremført kritik af Frihedsbevægelsens Fællesråd har været agent for Politiets Efterretningstjeneste (PET). I forbindelse med min research har jeg talt med flere af de centrale aktører på hver side. Karin Sander Hanefald er en aktivist, der har været en af anførerne i kritikken af … Læs videre Afsløring: Frihedsaktivist har arbejdet for PET
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
JesusGod-Pope666.Info
mandag, 28 juni 2021, 12:25 12:25

Well, vi kan vedholde sig til Romernistiske metoder! 😉 Se på bygningerne og især de statslige her i landet. Hørt udtrykket Ordo Ab Chao? Orden ud af kaos, Latinsk! Eller Novus Ordo Seclorum på 1 dollar sedlen, en ny verdens orden. Romersk Latinsk selvfølelig. Ligesom alle de andre symboler vi kan finde rundt omkring. Jødernes Frimureri blev afhvad jeg husker først grundlagt… Årh hvilket år var det nu. “” B’nai B’rith was founded in Aaron Sinsheimer’s café in New York City’s Lower East Side on October 13, 1843″” Det blot en af mange frimurer linjer om man vil, og hvem er det nu… Read more »

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
JesusGod-Pope666.Info
mandag, 28 juni 2021, 12:37 12:37

Frimuerne her i landet er blot Temple ridderne, og afhvad jeg forstår en gren deres religion som tror de er kristne ligeledes samtidig med at være djævlens tjener… Hvilket det mere korrekt ville hedde Katolikker, eller Papister. Altså endnu en ridderorden af Romernisme – og dem er der mange af som er under beskyttelse af Pølsen af Rom. De arbejder for Djævlens jordiske rige, og ej Himlendes der stadfæstes i fremtiden her på jord. Men først skal Satan lige have lov at gøre sit med sine børn – men det ikke sagt vi ikke skal stå imod og belyse al… Read more »

MillahK
mandag, 28 juni 2021, 12:40 12:40

Really?! Det her fortæller mig aller mest at du er for traumatiseret til overhovedet at kunne blive taget seriøst, du ser jo spøgelser alle steder, det her er jo direkte vanvittigt… Hvor er dine beviser henne?! Et anonymt tip, du overhovedet ikke har fulgt til dørs. Dette har intet med journalistik at gøre, men snarere bare en sjov løgnhistorie du har fundet på. Jeg ser intet belæg, underbyggelse eller bevis for noget som helst af det du har gjort her. Det kunne have været rart hvis du havde haft noget at bakke den her op med, bare én ud af… Read more »

JesusGod-Pope666.Info
mandag, 28 juni 2021, 12:43 12:43

PET siges også at være Frimurerer – jeg har ikke fået det bekræftet men det ville ikke undre da diverse efterretnings tjenester jo er kontrollere af den største af dem alle, Jesuitterne. PET som også bruger krone symbolet i henhold til kongehuset som, som horkarle horer med Skøgen er jo blot den Danske efterretnings tjeneste afhvad jeg forstår – så det ville heller ikke være underligt hvis den er fyldt med Sataniske Frimurerer. Vi ved jo også at 150 frimurer er præster i vore kirke ifølge en artikel – og den var vist fra 2003 hvis min hukommelse husker rigtigt… Read more »

Frank
tirsdag, 29 juni 2021, 7:53 07:53

jeg ved ikke så meget men håber jeg er på vej – den rette vej. Jeg kan være tæt på at tro på hvad du skriver og jeg kender ganske godt til at give den gas med superlativer i bar fusstration! Jeg er så af den overbevisning at vores tale skal være klar og enkel “ja, ja og nej nej”… noget i den retning siger Jesus vi skal tale. Du skriver et andet sted at du ved ikke hvor længe du kan holde til at ryste os og vi skal tage os sammen. Det lyder som Jonas der var vred… Read more »

LUNTETRUNTE
mandag, 28 juni 2021, 19:48 19:48

Hej Per.

Forstår jeg det rigtigt, at du mener, at der er nogen, der prøver at ødelægge det for Frihedsbevægelsens fællesråd?

Jeg blev kontaktet af Claus Skytte (Connie) via Messenger, hvor hun fortæller, at der er noget galt med Frihedsbevægelsens fællesråd.
Jeg er overhovedet ikke inde i noget af det, så jeg aner ikke, hvad der er sandt eller falskt.

Jeg ville gerne sende til dig den mail jeg fik, men ønsker ikke at sende det her.
Måske du har et andet sted, jeg kan sende det til dig, hvis du altså er interesseret.

Hilsen vivi