Hvornår er det lovligt at bruge vold i oprøret mod en korrupt regering?

Flere grundlovseksperter har fremført, at når regeringen har brudt Grundloven, så gælder Dronningens magt ikke længere, og regeringen er ugyldig. Det betyder angiveligt, at det så er lovligt for folket at bruge vold for at tage magten tilbage og etablere folkestyre. Jævnfør Grundlovens § 81, så er det måske ligefrem vores pligt at forsvare fædrelandet … Læs videre Hvornår er det lovligt at bruge vold i oprøret mod en korrupt regering?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
mandag, 28 juni 2021, 17:35 17:35

Denne gang er vold ikke en mulighed ! VI ska vinde magten ved at være mange som Ghandi – vende den anden kind til. Denne gang handler ikke kun om en fysisk magt men en mental og åndelig revolution….. sidste chance for at vise hvor vi står og tror på, vise at vi kan være civiliseret og ikke tror på uretfærdigheden. De forrige diktatur har ikke være så verdensomspændene som denne gang! Jeg er helt med på at det er nemmer at skrive end praktisere – men hvis vi ikke siger det højt så er det helt sikker det mislykkes… Read more »

Frank
mandag, 28 juni 2021, 17:38 17:38

mange kan lære meget at XR – om ikke voldelig oprør.
https://extinctionrebellion.uk

Flemming Thorup
onsdag, 30 juni 2021, 17:21 17:21

Jeg læste eller så I en video om grundloven, med kongedømme osv.. at på grund af den franske revolution blev de bange her i Danmark, så det var grunden til at vi ikke har skydevåben I Danmark som en mulighed for selvforsvar. Latterligt lov syntes jeg da rocker og bander ikke har problemer med at få våben. Men jeg mener det er vores pligt til at afskaffe kongehus og regeringen da de tydeligt ikke er for folket og fædre landet. Og opfordre alle til ikke at stemme mere. Det er fucking skuespiller som I USA. Vi har kongedømme I Danmark.… Read more »

Frank
onsdag, 30 juni 2021, 19:00 19:00

Flemming Thorup jeg forstår dit argument men er stadig ikke enig. De har kun magten fordi de skræmmer os med vold – vold avler vold og til sidst står der kun to over for hinanden og hvor civiliseret er vi så ?? Det kan godt være det kommer til hvor det kost liv at gøre oprør mod disse afstumpede individer men historien har også vist at hvis flertallet…. borgerne kan finde sammen så mister de deres magt. Det er selvfølgelig svært at være nogen af de første som “lader” sig henrette men når nogen gør det så ved de fleste… Read more »

Flemming Thorup
onsdag, 30 juni 2021, 23:12 23:12
Reply to  Frank

Det er heller ikke at jeg forherliger vold og kamp, langtfra, jeg foretrækker fredelige demonstration bla, men med retten til at forsvare sig selv i tilfælde af overfald osv. Problemet er bare hvis det er politi der af ukendte årsager slår eller noget, og man forsvare sig, så bliver du anholdt for vold mod tjenestemand. Min personlige erfaringer gennem livet er at hvis man bliver presset nok, så tænker man ikke mere, så handler man I nødværge, og tror det sker for alle at overlevelses instinkt træder i kraft. Derfor undre det mig politi gang på gang provokere til vold… Read more »

Frank
onsdag, 30 juni 2021, 23:25 23:25

Jeg er helt med på hvad du siger – det kan være svært ikke at reagere men det viser også hvad der ligge os tættes. Vi skal agere og ikke reagere… det er et valg som man kan træffe men det tager nogen gang mange terapeutiske timer at komme frem til det valg. (hermed ikke sagt at jeg er nået dertil endnu 😉 At have det som mulighed gør at det vil ske – ikke at have den i sig gør hele forskellen – troen på at retfærdigheden – tilliden til at Gud har magten. Jeg har selv igennem livet… Read more »