Kravet om dokumentation for fritagelse er en fælde, der kan give 4 års fængsel

Fra 1. juli mener Sundhedsministeriet, at vi skal dokumentere, hvis vi er fritaget for coronatest og dermed coronapas. De mener, at vi skal gå ned på kommunen og underskrive en tro- og love-erklæring på, at vi opfylder et af de af ministeriet godkendte årsager til fritagelse.

Sagen er den, at hvis man underskriver sådan en erklæring uden at kunne bevise, at man lider af en af de sygdomme, som ministeriet godkender som fritagelsesgrund, så kan man straffes for at have afgivet falsk tro- og love-erklæring. Det kan give op til 4 års fængsel.

Selvom jeg har en diagnose om OCD i min lægejournal, og OCD er en godkendt årsag til fritagelse, så vil jeg ikke give systemet endnu en mulighed for at forfølge mig. Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg IKKE vil gå på kommunen og underskrive noget som helst i den forbindelse. Det er simpelthen en fælde, der lokker frihedselskere til at fritage sig selv, hvorved de kan blive straffet hårdt af systemet for deres sunde fornuft og frihedslængsel.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mikeguy
mandag, 28 juni 2021, 9:03 09:03

Ja.
Eller måske dobbelt op, hvis man går ud fra Coronaloven!
Hvis du altså ikke allerede havde medregnet det?