Brev til fremtiden: Hvorfor tog folk imod vaccinen?

Min åndelige guide har fortalt mig, at jeg skal skrive nogle breve til fremtiden, så folk i fremtiden kan forstå, hvad der fik folk til at gøre, som de gør nu i relation til corona. Ligesom det kan være svært nu at forstå, hvad der fik almindelige tyskere til at gøre, som de gjorde op … Læs videre Brev til fremtiden: Hvorfor tog folk imod vaccinen?
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
tirsdag, 29 juni 2021, 19:14 19:14

Ja det er sjovt som de selvsamme mennesker kalder os, der ikke vil være laboratorierotter, for egoister. Er det ikke mega egoistisk at udsætte sig selv for et medicinsk eksperiment, med risiko for at miste livet eller arbejdsevnen, for derved at blive en kæmpe belastning for os andre? De tager en kæmpe risiko, og det blir os andre, som skal betale hvis/når det går galt for dem. Og de ved allerede nu at det går galt for ca 1 ud af 300. De tager den risiko, fordi de gerne vil til frisøren, i fårup sommerland og måske ud og rejse… Read more »