Ny coronaregel gør det ulovligt at gå til fitness

Den nye fascistiske coronaregel, der træder i kraft 1. juli, gør, at jeg desværre bliver nødt til at melde mig ud af fitnesscentret igen. Jeg var ellers lige kommet godt i gang. Den nye coronaregel gør det ulovligt at gå i fitnesscenter, hvis det eneste, man “fejler”, er psykologisk betinget allergi (angst) overfor fascisme. Den … Læs videre Ny coronaregel gør det ulovligt at gå til fitness
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 29 juni 2021, 15:46 15:46

det kan godt være det er muligt men jeg har ikke haft lyst til at gå til længen eller andet hvor jeg kan blive konfronteret med myndighederne – jeg orker det simpelt hen ikke. Det går jo lige efter planen – “enten er du med os eller også er du imod os” som Bush udtale efter 9/11. Det er bare blevet langt mere subtilt! at der skulle være en solnedgangs klausul er jeg bange for bare er et show for galleriet…. så kommer der bare multidelta varianter osv….. det handler om, at knække de sidste selvtænkende mennesker som kæmper for… Read more »

JesusGod-Pope666.Info
tirsdag, 29 juni 2021, 20:13 20:13

Kom ned på Amager strand ved helgoland 6:30 der svømmer vi en frisk tur – Jeg er selv lige begyndt at dyrke lidt motion igen da vandet nu er varmt nok til at svømme uden at skulle bruge timer efter svømmeturen på at varme op!!! Så ses vi der Per 😀 Kom frisk! 😉 Dine Ting bliver lukket inde og det er gratis – og så kan du svømme en tur som du finder til dit eget bedste – nogle svømmer mere end andre, og forskellige turer. Ingen behov for svømmedragt, vandet er varmt nok til at klare det uden… Read more »

Last edited 10 months ago by JesusGod-Pope666.Info