Ny coronaregel gør det ulovligt at gå til fitness

Den nye fascistiske coronaregel, der træder i kraft 1. juli, gør, at jeg desværre bliver nødt til at melde mig ud af fitnesscentret igen. Jeg var ellers lige kommet godt i gang.

Den nye coronaregel gør det ulovligt at gå i fitnesscenter, hvis det eneste, man “fejler”, er psykologisk betinget allergi (angst) overfor fascisme.

Den 14. maj i år meldte jeg mig ind i SATS Parken igen efter 2½ års pause. Det var rart at komme i gang med at bruge kroppen igen så målrettet. Jeg meldte mig ind i begejstring over, at de søde receptionister fuldt ud respekterede det, når jeg sagde, at jeg var fritaget for coronapas og alt det vanvid.

Nu bliver jeg så desværre nødt til at melde mig ud igen, da SATS kræver, at jeg fra 1. juli skal fremvise dokumentation fra borgerservice på, at jeg er fritaget for coronapas. Dette nægter jeg af flere gode grunde at gå med til.

Jeg vil så træne selv, hjemme og udendørs, frem til 1. september, hvor der efter planen ikke længere skal fremvises coronapas og derfor heller ikke dokumentation for fritagelse fra fascisme.

OBS: 1. juli-reglen er efter min mening et forsøg fra Fjenden på at lokke dig til at afgive en falsk tro- og loveerklæring på grund af din politiske holdning eller sundhedsfaglige vurdering af corona. At afgive falsk tro- og loveerklæring er strafbart i følge Straffelovens § 161. Det kan give op til 4 års fængsel inkl. dobbelt takst, når det er coronarelateret. Der er således tale om en fælde, der lokker frihedselskere til at begå noget potentielt strafbart.

Hvis det derimod bliver muligt at gå på borgerservice og underskrive en tro- og loveerklæring om, at jeg er modstander af alle former for fascisme, også den nye coronavariant, så vil jeg da overveje det. Indtil da vil jeg hellere undvære fitness, café, restaurant og frisør.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
tirsdag, 29 juni 2021, 15:46 15:46

det kan godt være det er muligt men jeg har ikke haft lyst til at gå til længen eller andet hvor jeg kan blive konfronteret med myndighederne – jeg orker det simpelt hen ikke. Det går jo lige efter planen – “enten er du med os eller også er du imod os” som Bush udtale efter 9/11. Det er bare blevet langt mere subtilt! at der skulle være en solnedgangs klausul er jeg bange for bare er et show for galleriet…. så kommer der bare multidelta varianter osv….. det handler om, at knække de sidste selvtænkende mennesker som kæmper for… Read more »

JesusGod-Pope666.Info
JesusGod-Pope666.Info
tirsdag, 29 juni 2021, 20:13 20:13

Kom ned på Amager strand ved helgoland 6:30 der svømmer vi en frisk tur – Jeg er selv lige begyndt at dyrke lidt motion igen da vandet nu er varmt nok til at svømme uden at skulle bruge timer efter svømmeturen på at varme op!!! Så ses vi der Per 😀 Kom frisk! 😉 Dine Ting bliver lukket inde og det er gratis – og så kan du svømme en tur som du finder til dit eget bedste – nogle svømmer mere end andre, og forskellige turer. Ingen behov for svømmedragt, vandet er varmt nok til at klare det uden… Read more »

Last edited 1 month ago by JesusGod-Pope666.Info