Vi er ikke bange for coronavirus – Vi er kun bange for coronapolitik

Vi er mange, der ikke er bange for det nye coronavirus og de utallige varianter. Vi er hvert fald meget mere bange for de frihedsberøvende tiltag, som magthaverne påstår er nødvendige for at inddæmme smitten. Vi er mange, der ikke er bange for det nye coronavirus. Hvis vi er bange for noget, så er det … Læs videre Vi er ikke bange for coronavirus – Vi er kun bange for coronapolitik
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Brændgaard Total og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 29 juni 2021, 15:52 15:52

Hvorfor er det så svært at samles ?
der er alt for meget splid ibland mennesker som søger sandhed og retfærdighed. Det er lige derfor at facismen kan få ben at gå på.
Vores eneste chance er stå sammen så mange som muligt !

Frank
tirsdag, 29 juni 2021, 20:29 20:29

Det har du helt ret i ! Problemet er også at mange ser problemerne fra små områder – 2-3 perspektiver og dermed ikke en større samlet pakke. Vi har ikke kun et corona perspektiv – eller kampen om frihed hvis du vil. men vi har også Klima, miljø, det monnetære system, et arbejdsmarked som er i opløsning…disruption. Vi har hele problematikke omkring teknologierne, AI, internette osv. for ikke at nævne hele det politike system/ideologi som er i opløsning. Vi bliver nød til at se det som et samlet problem – finde roden og så stå sammen. Tænke over løsninger –… Read more »