Jeg har ringet til Smitteopsporing for at blive smittet

I denne video fra i dag udtrykker jeg nogle af mine coronafrustrationer og giver dem afløb ved at ringe til Sundhedsministeriet, Smitteopsporing og DR. Jeg forklarer også, hvorfor frihedskæmpere er sikre på at tabe kommunikationskrigen, hvis man baserer kommunikationen på Facebook.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 30 juni 2021, 11:49 11:49

100%

tinamariejacob
onsdag, 30 juni 2021, 17:20 17:20

Åhh my god …… tak for at du oplyser og viser disse ting , det viser jo bare som vi hele tiden har tænkt og mange sagt højt , at de er da lige til at åbne og skide i , pardon my frens … og ja du har ret , det hjælper intet med fb , det er nemlig styret af algoritmer , har du set ,, social dilemma .. neh alle der sidder i de styrelser og medierne er fyldt med l o r t ….. desværre … og ja , jeg ved ikke hvad man snart skal… Read more »