Her er de to spørgsmål om coronatallene, som myndighederne ikke vil svare på

Her er de to sundhedsfaglige spørgsmål om de daglige coronatal, som sundhedsmyndighederne tilsyneladende nægter at svare på:

  1. Hvor mange af de smittede er syge? Man kan jo godt blive testet positiv for corona uden at mærke noget som helst til det. Det er ikke, eller det burde i hvert fald ikke være, en sygdom i sig selv at blive testet positiv for corona. Ligesom et forhøjet kolesteroltal heller ikke er en sygdom i sig selv, men en risikofaktor for sygdom.
  2. Hvor mange af de syge eller indlagte med covid-19 har fået udelukket andre årsager til symptomerne via differentialdiagnose? Næsen kan f.eks. godt begynde at løbe under pollensæsonen, uden at det behøver at skyldes, at man er smittet med delta-varianten af det nye coronavirus. Selvom man er testet positiv for corona, så beviser det ikke, at coronavirus er årsagen til en løbende næse – især ikke hvis næsen plejer at løbe på denne tid af året på grund af allergi.

At udelukke disse oplysninger fra informationen til offentligheden er at betragte som organiseret, overtalende kommunikation (dvs. propaganda) via udeladelse. Propaganda er ikke ulovligt, men det er etisk problematisk og potentielt skadeligt for folkesundheden og -friheden, hvis det skaber en opfattelse i befolkningen af, at coronavirus er meget mere farligt, end det reelt er. Derudover er det jo sådan set at lyve for befolkningen, der bliver fastholdt i en unødvendig høj grad af frygt.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
sonja
torsdag, 1 juli 2021, 18:58 18:58

Type b virus har aldrig kunnet eksistere om sommeren, det gør den heller ikke i år, delta plus er en gammel betegnelse for høfeber, bedraget og ondskaben vil ingen ende tage for at få tåber til at lade deres børn være forsøgsdyr for de værste medikamenter der nogensinde er fremstillet, hold jeg fra MRna medikamenter det har intet med vacciner eller en virus at gøre

Last edited 1 year ago by sonja