Kampen om coronapasset: det handler om din frihed

Ekstra Bladet skriver i dag om lettelser af coronarestriktioner: “Planen indebærer, at alle restriktioner – bortset fra coronapas – vil være udfaset 1. september i år.” Hvad mediet ikke skriver om er, at der fra i dag gælder et krav om dokumentation for fritagelse fra coronatest og dermed coronapas. Det er min opfattelse, at alle … Læs videre Kampen om coronapasset: det handler om din frihed
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne Thornberg
torsdag, 1 juli 2021, 8:39 08:39

Og mon ikke “vil være udfaset” betyder erstattet med Just Face?

Frank
torsdag, 1 juli 2021, 11:23 11:23

går og har en væmmelig følelse – som gang på gang bliver bekræftet. Danmark er et lille land og kan derfor være en forsøgskanin for hvordan de afliver demokratiet og overtaget et land – i stedet for ministerier så bliver det til underafdelinger i de forskellige multinationale selvskaber spicaleområder. f.eks. For ikke så længe siden var der hele sagen om Den transatlantiske handelsaftale – jeg ved ikke om den blev gennemført men den vil gøre at selvskaber vil kunne anlægge sag an imod staten (vores fælles skattekiste) hvis den/de vedtog love som selvskaberne ville tabe penge på …altså vi skulle… Read more »

Aroun
torsdag, 1 juli 2021, 12:44 12:44

her er en artikel på Weekendavisen, som kan læses gratis, hvor en fremtidsforsker fortæller, at fremtiden byder på overvågning, kontrol, transhumanisme og andet guf, hvis det står til magthaverne…

så kan folk da ikke kalde det for tossede konspirationsteorier 🙂

Det nye superjeg | Weekendavisen

Frank
søndag, 4 juli 2021, 9:38 09:38
Reply to  Aroun

virkelig fin artikel. Det skræmmende er at vi er langt tætter på end vi render rundt og tror. AI bliver allerede brugt langt mere end folk tror – vi har mistet grebet over “udviklingen” – Matrix filmen var også en fin reminder at vi skal tænke selv og ikke bare have blind tillid. Vi er mennesker – ikke batterier i systemets hamsterhjul. Mettes udtagelse om “Samfundssind” var også en forvridning af sandheden… det handler om, at de vil have vi skal have Systemsind. Siden 80erne – da yuppierne tog over har alt skulle administreres – mangemeng kalender osv. Vi har… Read more »

Marie
lørdag, 3 juli 2021, 10:35 10:35
Reply to  Aroun

Tak, virkelig god artikel, den vil jeg OGSÅ anbefale. Uddrag: “Tracey Follows er stifter af firmaet Futuremade og lever normalt af at rådgive kunder som Google og tv-stationen SKY i at lægge teknologiske strategier for fremtiden. Til businessmediet Forbes skriver hun klummer om fremtidens techindustri, men hendes nye bog, The Future of You, er ikke skrevet til virksomhedsledere. Den er en advarsel til den brede befolkning. Tracey Follows vil gøre os opmærksomme på, hvad der venter vores identitet og frihedsrettigheder, hvis vi ikke er mere kritiske over for stater og politikere, der benytter sig af techfirmaernes teknologier og deres magt til at… Read more »