Psykopati i dansk politi?

Politibetjente er anklaget for at posere smilende foran lig, dyppe fingeren i kokain og filme nøgen borger på bagsædet af politibil. Det skriver DR. Jeg er ikke psykiater, men denne adfærd har psykopatiske træk. Jeg og flere andre, der har været i nærkontakt med politiet, har også bemærket den totale mangel på empati, som flere … Læs videre Psykopati i dansk politi?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
torsdag, 1 juli 2021, 20:59 20:59

Det er nu ikke noget nyt – men det er skammeligt at det ikke er blevet bedre… på trods af systemet godt vil give sig ud for at vi er på vej til at blive et civiliseret samfund. jeg siger ikke at alle er har sociopatiske træk men der er ingen tvivl hos mig at det hjælper og de smarte af dem får karriere. Jeg har ikke kun kendt politifolk personligt (og de flest fornuftige stoppet selv) men jeg har også være ung og ikke altid være helt smart men den opførelse som jeg har være udsat for har de… Read more »