Fra Irak til Corona: Blind autoritetstro er den farligste folkesygdom

Jeg ved godt, at mange synes, at min holdning til corona er kontroversiel. Mange siger til mig eller tænker for sig selv: – “Jamen, hvorfor skulle de [medierne og myndighederne] lyve om det?”– “Hvis du har ret, så ville det da komme frem [i de almindelige medier]”– “Nå, men jeg vælger altså bare at stole … Læs videre Fra Irak til Corona: Blind autoritetstro er den farligste folkesygdom
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 4 juli 2021, 9:53 09:53

ganske rigtig – des større bedrager, des færre tør tro det er et bedrag…Stein Bagger var også et meget godt eksempel på hvordan vi mennesker lader os forføre. mange har trynet folk længer nede i systemet – f.eks. arbejdsløse og kaldt dem alt mulig, især dovne. for nyligt hørte jeg om en der have siddet i koncentrationslejer og han/hun var ikke skuffet over folk ikke vidste hvad der forgik men over at folk ikke undersøgte det. Dovenskaben er også en af dødssynderne og den har godt fat i folk – som er bedøvet med komfort og underholdning…. de gider ikke… Read more »