Jeg vil gerne smittes: coronavirus efterlyses!

Nu har jeg i 1½ år gjort alt det “forbudte” i håbet om at blive smittet med det nye coronavirus. Jeg har krammet med utroligt mange forskellige mennesker. Jeg har ikke holdt afstand til nogen. Jeg har brugt mindre håndsprit, end jeg plejer. Jeg må konstatere, at det tilsyneladende endnu ikke er lykkedes mig at blive smittet. Eller det vil sige, det kan jo godt være, da de fleste, der bliver testet positive for corona slet ikke har nogen symptomer, så hvis ellers man kan stole på testen, så må det jo betyde, at corona er en sygdom, der i de fleste tilfælde slet ikke giver nogen symptomer. Det er jo dejligt, da der så måske slet ikke er nogen virussygdom at være bange for.

Jeg har flere gange ringet til myndighedernes Coronahotline og talt med Smitteopsporing og spurgt, om de ikke har noget smitte til mig. Det nægter de desværre at hjælpe mig med. De mener, at corona er noget, vi skal undgå. Jeg mener, at corona er noget, vi skal opsøge, og det er åbenbart umuligt at finde for mange af os, selvom vi gør alt det “forkerte”.

Nå, men altså, hvis DU, kære læser, kender nogen, der er smittet med corona, så send mig gerne en besked med personens adresse. Jeg vil så møde op og tilbyde et kram. Jeg vil naturligvis ikke tvinge personen til at smitte mig. Det skal være helt frivilligt. Når jeg så er blevet smittet, så vil jeg invitere alle mine venner til stor krammefest, hvor vi så kan smitte hinanden. Immunforsvaret har jo brug for virus og andet skidt, så det kan blive udfordret og trænet. Ellers forfalder det, ligesom musklerne der bliver slappe, hvis de ikke bliver brugt. Det er gammel lærdom, som desværre gik i glemmebogen, da folk blev skræmt fra vid og sans via propagandaen fra Kina i starten af 2020.

Hvorfor må befolkningen ikke høre om naturlig immunitet?

Hvorfor handler det hele om at UNDGÅ corona?

Hvorfor må befolkningen ikke høre om optimal ernæring til immunforsvaret?

Hvorfor handler forebyggelse udelukkende om vacciner?

Hvorfor må folk ikke få at vide, at de såkaldte vacciner ikke er ordentligt undersøgte og godkendte?

Hvorfor er Sundhedsstyrelsen holdt op med at styre sundheden og i stedet gået all in på at reklamere for vacciner?

Hvorfor har Folketinget svigtet folket?

Hvorfor har pressen svigtet læserne ved at lave ensidig propaganda i stedet for kritisk journalistik?

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments