Corona: D-vitamin bør også give frihed

Der er efterhånden ganske meget forskning, der viser, at jo bedre D-vitaminstatus man har, des lavere er risikoen for at blive syg af covid-19.

Jeg foreslår derfor, at god D-vitaminstatus bør give de samme frihedsrettigheder som coronapas. Også selvom man hverken er blevet PCR-testet eller vaccineret, og selvom man ikke ved, om man tidligere har været smittet.

D-vitaminstatus kan måles i en blodprøve. Alternativt kan man være rimeligt sikker på at have en god D-vitaminstatus, hvis man er lys i huden og kommer ud i solen i sommerhalvåret, samt hvis man tager 100 mikrogram D-vitamin som kosttilskud pr. dag sammen med fedtholdige måltider i vinterhalvåret.

Læs mere om naturlig optimering af covid-19-forsvaret: Naturlig Corona Vaccine

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments