Frihedskamp: Hvilken slags kriger er du?

Jeg har været en del af frihedsbevægelsen, siden Danmark blev besat af Corona. Det er mit indtryk, at der findes to forskellige typer af krigere i bevægelsen. De eksterne krigere fokuserer kræfterne på at bekæmpe den ydre fjende, dvs. besættelsesmagten og dens håndlangere. De interne krigere fokuserer deres tid og energi på at bekæmpe andre … Læs videre Frihedskamp: Hvilken slags kriger er du?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 6 juli 2021, 9:36 09:36

Ind til benet så handler krigen om idenditet…. den personlige idenditet. Hvad man tror på er det som man handler på. Det er en indre personlig krig med sig selv – hvem/hvad er det som jeg vil lytte til. Det er meget menneskeligt at forsøge at få focuset væk fra sit eget ansvar – pege fingere hid og did. men i bund og grund handler det om bjælken i vores eget øje – når vi står over for Gud så kan vi ikke sige at det var ..hans, hendes eller det skyld. Kærlighed er et valg – ikke en følelse… Read more »

neo
neo
tirsdag, 6 juli 2021, 13:37 13:37

en god skalle kan også være gavnlig