Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Vurdering: Neil Ferguson-brevet er falsk

Jeg er blevet tippet om et brev, der angiveligt afslører, at Neil Ferguson fra Imperial College London står bag coronabedraget og planlægger en permanent lockdown af Storbritannien med start i juli. Brevet er dateret 14. juni 2021 og angiveligt sendt til otte sundhedsfaglige, konspirerende kollegaer. Jeg har læst brevet, og det er min vurdering, at […]

Jeg er blevet tippet om et brev, der angiveligt afslører, at Neil Ferguson fra Imperial College London står bag coronabedraget og planlægger en permanent lockdown af Storbritannien med start i juli. Brevet er dateret 14. juni 2021 og angiveligt sendt til otte sundhedsfaglige, konspirerende kollegaer. Jeg har læst brevet, og det er min vurdering, at […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x