Dansk præst advarer om covid-19-vacciner

Den danske frikirkepræst Jon Knudsen fra Løkken Frikirke advarer om at tage imod de to stik. Det gør han med udgangspunkt i Johannes’ Åbenbaring. Jeg er tilbøjelig til at være enig med ham baseret på min egen læsning af Biblen og åndelige intuition. Lyt selv og dan din egen mening.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 6 juli 2021, 13:20 13:20

puha – desværre bare bekræftende på hvad jeg selv har gået og troet i mange år – brikkerne er bare ved at falde i hak – sløret ved at blive løftet. Som der står så erkender vi stykkevis. En stor del af min familie er Jehovas Vidner og de har jo forudsagt verdens undergang adskillige gange. Johannes Åbenbaringen skal man være yders forsigtig med at tolke men jeg tror desværre at det er ved at være tiden hvor den går i opfyldelse – det har jeg altid troet bare ikke på JW udlægninger men at det er en bog som… Read more »

Torben Laurberg
tirsdag, 6 juli 2021, 14:27 14:27

Godt, om præsten når sin menighed med denne tale, så der takkes nej til Kool Aid og Big Pharma’s kommende efterårsmassakre, vil nogle nok mene.