Hjemmeklip: Hvorfor gå til frisør, når man har en saks?

I erkendelse af at både mit skæg og mit hår var blevet for langt, og da Staten har forbudt frihedselskere som mig at gå til frisør, så har jeg i dag for første gang i mit liv klippet mig selv. Det tog ca. 5 sekunder at klippe hestehalen af, og det kostede ca. 0 kr. … Læs videre Hjemmeklip: Hvorfor gå til frisør, når man har en saks?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
tirsdag, 6 juli 2021, 16:21 16:21

det lyder måske småtosset men jeg er heller ikke blevet klippet i lang tid – traf lige en autodidakt på et tidspunkt men eller så har det også naget mig lidt at jeg ikke har kunne blive klippet. men det er jo selvfølgelig også en måde at få folk skilt ud på – nemt at se “dem der er med os og dem som er imod os”. ….dem som er langhåret er igen problemet, oprøre, samfundsproblemet/systems udfordrende osv…. man bliver lidt træt hele tiden at blive udstillet – især når det er for det negative (i deres øjne og de… Read more »

sonja
tirsdag, 6 juli 2021, 19:14 19:14

Brug en frisør der kommer på hjemmebesøg, ikke alle frisører bifalder Rockefeller Foundations ondskabsfulde plan der blev udarbejdet for ca 8 år siden, “hvordan man skræmmer verdens befolkning med en simpel influenza, og fjerner demokrati og menneskerettigheder”