Dagens gåde: Hvordan kan myndighederne anse udokumenterede vacciner for at være “meget sikre og veldokumenterede”?

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut skriver nu i deres invitationer til borgere med tilbud om covid-19-vacciner, at disse vacciner er “meget sikre og veldokumenterede”.

Hvordan kan de få sig selv til at skrive det? Forskningen i den dominerende covid-19-vaccine på markedet i Danmark, den fra Pfizer, blev standset efter 2 mdr. Det er alt for kort tid til at konkludere så skråsikkert, især når man er myndighed med ansvar for folkesundheden, og som burde formidle evidensbaserede sundhedsråd. Det er fuldstændig grotesk, at den placebokontrollerede forskning blev standset efter så kort tid. Det betyder, at der aldrig kommer ordentlig videnskab på bordet, og vi skal i stedet bøvle med politiske fortolkninger af årsager til indrapporterede bivirkninger og dødsfald som følge af vaccinerne.

Pfizer er en kriminel virksomhed

Undersøgelserne af Pfizers vacciner er udført af forskere, der er betalt af Pfizer selv. Den 2. september 2009 offentliggjorde det amerikanske justitsministerie, at Pfizer skulle betale 2,3 milliarder dollars i erstatninger og bøder for bedragerisk markedsføring af lægemidler. Ud af beløbet var hele 1,3 milliarder dollars bøde for kriminelle handlinger. Det er MANGE penge og en rekordstor bøde, der dokumenterer, at Pfizer er en kriminel virksomhed.

Hvordan kan de danske sundhedsmyndigheder have blind tillid til en vaccineproducent med sådan en kriminel historie? Kan vi overhovedet stole på resultaterne af den smule forskning i deres mRNA-indsprøjtninger, der er publiceret i den videnskabelige litteratur? Hvilke andre kriminelle metoder kan Pfizer og deres kumpaner finde på at bruge for at sælge deres produkter til sagesløse forbrugere? Er ledelsen af Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen bestukket eller afpresset? Tja, jeg spørger bare… – og foreslår at Politiets og/eller Folkets Efterretningstjeneste foretager en kriminalefterforskning af mistankerne, der kan have katastrofale konsekvenser for folkesundheden.

Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
JesusGod-Pope666.Info
onsdag, 7 juli 2021, 16:50 16:50

Sundhedsforstyrelsen og hvad andet er jo alle købt og betalt – en omgang satanister hele bundtet der elsker og skade befolkningen for det giver kolde blodige kontanter lige ned i foret. For de samme der beskadiger befolkningen er de samme som de går til derefter for at finde løsninger på problemerne, hvis de da ikke er lagt i graven af sataniske usle fejlbehandlinger. Dagsordenen er og har jo aldrig været at holde Danskerne sunde eller fulde af god information om at holde sig på toppen – men at arbejde med sygdom for at lave en stor blodig kasse med kyniske… Read more »

Last edited 3 months ago by JesusGod-Pope666.Info
JesusGod-Pope666.Info
onsdag, 7 juli 2021, 18:54 18:54

Hmm 7 dage mere før Facebook Fængslet åbner op for mig igen… Jeg er nu indkaldt til den Danske Dommerstol i henhold til måler i henhold til strøm tilsyneladende. Det godt nok tidligt på dagen de har sat det til, klokken 9. Og så, så man lige endnu en video med en der må forlade træningscentereret på grund af det galeskab der foregår omkring os. Men havet er lige nu Gratis og varmt nok at svømme i – så over sommeren er det jo ikke det værste – det er være når efteråret kommer, og så trækker de jo mere… Read more »

SirPen
mandag, 19 juli 2021, 9:36 09:36

Ja, jeg kan også kun sige at det lugter lang væk af købte politikkere.