Dagens gåde: Hvordan kan myndighederne anse udokumenterede vacciner for at være “meget sikre og veldokumenterede”?

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut skriver nu i deres invitationer til borgere med tilbud om covid-19-vacciner, at disse vacciner er “meget sikre og veldokumenterede”. Hvordan kan de få sig selv til at skrive det? Forskningen i den dominerende covid-19-vaccine på markedet i Danmark, den fra Pfizer, blev standset efter 2 mdr. Det er alt for … Læs videre Dagens gåde: Hvordan kan myndighederne anse udokumenterede vacciner for at være “meget sikre og veldokumenterede”?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 7 juli 2021, 16:50 16:50

Sundhedsforstyrelsen og hvad andet er jo alle købt og betalt – en omgang satanister hele bundtet der elsker og skade befolkningen for det giver kolde blodige kontanter lige ned i foret. For de samme der beskadiger befolkningen er de samme som de går til derefter for at finde løsninger på problemerne, hvis de da ikke er lagt i graven af sataniske usle fejlbehandlinger. Dagsordenen er og har jo aldrig været at holde Danskerne sunde eller fulde af god information om at holde sig på toppen – men at arbejde med sygdom for at lave en stor blodig kasse med kyniske… Read more »

Last edited 1 year ago by JesusGod-Pope666.Info
onsdag, 7 juli 2021, 18:54 18:54

Hmm 7 dage mere før Facebook Fængslet åbner op for mig igen… Jeg er nu indkaldt til den Danske Dommerstol i henhold til måler i henhold til strøm tilsyneladende. Det godt nok tidligt på dagen de har sat det til, klokken 9. Og så, så man lige endnu en video med en der må forlade træningscentereret på grund af det galeskab der foregår omkring os. Men havet er lige nu Gratis og varmt nok at svømme i – så over sommeren er det jo ikke det værste – det er være når efteråret kommer, og så trækker de jo mere… Read more »

mandag, 19 juli 2021, 9:36 09:36

Ja, jeg kan også kun sige at det lugter lang væk af købte politikkere.