Ny forskning: Corona beskytter mod influenza

Ny forskning præsenteret på European Congress of Clinical Microbiology & Infectious Diseases (ECCMID) for få dage siden viser, at influenza er fuldstændigt forsvundet under coronapandemien. Forskere fra Detroit Medical Centre i USA sammenlignede målinger fra september 2019-februar 2020 (dvs. før coronaen) med perioden fra september 2020 til februar 2021 (dvs. under coronaen). I sæsonen før … Læs videre Ny forskning: Corona beskytter mod influenza
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
torsdag, 8 juli 2021, 10:21 10:21

Corona beskytter også mod propaganda og misinformation. Og corona beskytter også mod seksuelle overgreb og økonomisk kollaps og corona kan få penge til på magisk vis at opstå ud af ingenting. Og corona har nedbragt trafikofre, og fremmet sundheden ved at deltage i medicinske eksperimenter. Og corona har også nedbragt antal huller i tænderne, siger statistik som jeg fandt i et anders and blad, underskrevet af regeringens førende forskere og eksperter. Corona har også gjort medierneog pressen mere enige med magthaverne, eller måske er magthaverne stoppet med at lyve og snyde, for det tyder et brat fald i statistikken over… Read more »