Tvangsvaccinering á la DK: frivillig tvang er også tvang

En vågen bruger på PerBraendgaard.dk har skrevet en kommentar til mit prognostiske indlæg i går.

Her er brugerens kommentar:

“Jeg tror ikke man vil tage fysisk tvang i brug på nuværende tidspunkt. Det er stemningen ikke til. Man vil formentlig benytte sig af kompulsiv tvang – det vil sige, man vil ramme danskerne der, hvor de er mest sårbare: På deres økonomi. Modtagere af offentlige ydelser vil miste disse, med mindre de lader sig vaccinere. Det er meget billigere og lettere for regeringen at benytte denne mulighed. Vaccinenægtere i den offentlige sektor vil blive truet med fyring. Vaccinenægtere i den private sektor vil blive pålagt en heftig skat. På den måde vil man formentlig kunne bringe vaccinationsprocenten op over 95%, og samtidig sikre staten en tiltrængt besparelse / indtægt. Det ville være en meget DANSK tilgang til problemet. Muligheden for fysisk tvang foreligger stadig – jo færre individer det vil være nødvendigt at tvinge, desto lettere bliver det, både organisatorisk og mht modstand i befolkningen.”

Jeg tænker, at det er en meget realistisk vurdering af et mellemscenaria eller overgangsscenarie, inden Fjenden skrider til fysisk vold og magt for at tvinge kanylerne i os.

Det er her vigtigt at huske på, at den form for tvang også er en form for tvang. Det er ikke frivilligt at lade sig vaccinere, hvis alternativet er, at man skal lade sig teste hver tredje dag, og hvis man heller ikke vil det, så er alternativet dette:

  • Du kan ikke gå på café (du kan i hvert fald ikke få lov til at sidde indenfor med dine venner)
  • Du kan ikke gå ud og spise (du kan kun få lov til at sidde udenfor og ikke indenfor sammen med dine venner til vinter)
  • Du kan ikke få lov til at gå i gymnasiet eller tage en videregående uddannelse (du kan kun få lov til at deltage i online undervisningen)
  • Du kan ikke få lov til at rejse (måske til Jylland, men i hvert fald ikke til udlandet)
  • Og så videre…!

Udmeldingen fra myndighederne nu er ganske vist, at coronapasset stopper til 1. september. Men jeg vil æde min gamle hat på, at det fortsætter i en eller anden form også derefter. Det er i det hele taget Fjendens strategi at bruge salamimetoden, så vi kun får skåret én lille skive af vores frihed ad gangen, så vi knap nok opdager det og til sidst synes, at det er helt normalt at skulle vise Coronapas for at drikke en kop kaffe – selvom det jo er fuldstændig absurd!

Jeg vil anbefale dig at vågne op. Det kan godt være, at du selv er ligeglad med frihed, men så gør det i mindste for dine børn og børnebørns skyld. Eller for andre børns skyld. Frihed er en fundamental menneskeret, som de globale magthavere lige nu er ved at fjerne under dække af en falsk pandemi.

Tilmeld
Besked om
guest
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
fredag, 9 juli 2021, 11:10 11:10

Lige præcis ! Det værste er nok at vi har bygget et helt samfund på EN ideologi – hvor det er pengene som styre. Det vil sige at de også vil kunne forhindre dig i at få et job som er grundlæggende for den frihed som vi tror vi har igennem kapitalismen – fri til at købe og rejse. Nu vil de kunne tage begge dele fra os – så vi ikke kan rejse, eller betale vores husleje, mad osv. Når man så er lukket ude fra det private arbejdsmarkeds fordi man ikke vil være med på det show så… Read more »

Last edited 11 months ago by Frank
neo
neo
fredag, 9 juli 2021, 13:21 13:21
Reply to  Frank

hmm måske kan man godt leve uden en indkomst – så måske er det bare noget med at slippe noget overbevisninger

som elefanten, der er bundet til en havestol… den kan jo bare gå sin vej

Frank
fredag, 9 juli 2021, 16:20 16:20
Reply to  neo

Det handler, netop som du skriver – et paradigmeskifte. Penge er en smart opfindelse men problemet med dem er at at nogen mister jordforbindelsen af dem. Ligesom med alkoholikeren når han opdager alkoholen mister han også perspektivet. Men langt hen ad vejen så har vi ikke brug for særlig meget indkomst for at få det gode liv. Lykke handler jo ikke om at alt bliver letter eller om komfort…men ingen tvivl om det er rart med penge i en verden hvor alt bliver regnet ud i penge. Hvad nu hvis vi begyndte at få vores børns fremtid i centrum ??… Read more »

Ejvin mortensen
mandag, 22 november 2021, 0:36 00:36

Jeg synes det er en meget rammende og korrekt artikel, som beskriver den aktuelle situation, som den er i dk lige nu. Personligt vil jeg ikke være i tvivl, hvis staten forsøger at tage pengene fra mig, for nå staten kan bryde loven og her mener jeg grundloven som skal sikre os alle, så vil jeg da ikke holde mig tilbage og forsætte som lovlydig borger, hvorfor skulle jeg det, når staten er korrupt og bundrådden. Det er klart at diverse butikskæder ikke vil bryde sig om, at man som borger går ind og tager det man har brug for… Read more »