Mette Frederiksen kan være truet på livet

Den 2. februar 2021 meddelte Tanzania, at de ikke vil vaccinere befolkningen mod covid-19. Det skrev bl.a. The Lancet. Den 18. marts 2021 skrev bl.a. BBC, at Tanzanias præsident John Magufuli, 61 år, var død dagen før angiveligt af hjerteproblemer. Det kan selvfølgelig have været et tilfældigt sammenfald. Den 5. februar 2021 meddelte Burundi, bl.a. … Læs videre Mette Frederiksen kan være truet på livet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
10 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
cfriisha
søndag, 11 juli 2021, 9:49 09:49

Også Hvideruslands præsident er værd at nævne, som tillæg til din artikel.
Per erindring tror jeg EU tilbød ham $80 millioner for at indføre Covid-diktatur, som led i vores Führer Klaus Schwabs planer for vores fremtid.

Jeg så videoer fra Belarus for nogle måneder siden, hvor de havde fede koncerter, levede livet og havde sjov. Alt imedens vi hænger med mulen og lader os genne, som fårene 🐑 til slagterhuset.

EU og US gør hvad de kan for at putte præsidenten i et dårligt lys, både internt og eksternt.

Last edited 1 year ago by cfriisha
Bruno
søndag, 11 juli 2021, 15:42 15:42
Reply to  cfriisha

Jf. det almene narrativ er Rusland jo også hårdt ramt. Det var så imidlertid et andet indtryk, da min tidligere kollega fra DSB, der nu er bosat øst for Moskva, fortalte, at de lever et helt igennem normalt liv – går på restaurant, i banya osv., og de har tilsyneladende ingen nævneværdige Covid-19 problemer derovre…

Frank
søndag, 11 juli 2021, 11:12 11:12

“Viden er magt” som man siger. man kan så også tilføje at med den moderne teknologi kan denne super elite få oplysninger om os hver især ….også vores statsministre. Det siges jo at man med AI og algoritmer ved de mere om os end vi selv ved. (Snowden, Cambrigh Annalytica mmfl. ) for ikke så mange år siden var der en udsendelse lavet af DR hvor man undersøgte aflytning af mobiler igennem apps. Det konfrontere de politikerne med og det var sjovt at se deres reaktioner og hvordan de så ændre deres adfærd med at få deres mobiler slukket til… Read more »

Bruno
søndag, 11 juli 2021, 15:39 15:39

Mht. Burundi’s præsident er der tilsyneladende en mismatch i og med, at han dør i juni 2020, men først i februar i år meddeler Burundi, at de ikke vil have vaccinerne. Ikke desto mindre er jeg enig i, at hele historien (stadig) virker ulden – var der ikke noget med, at Boris Johnson også angiveligt var alvorlig syg pga. Covid-19? Hvad de fortæller, og hvad der er sandt, kan jo være milevidt fra hinanden… Og så var der Mullis, opfinderen af PCR-testen, der tilfældigvis dør et par måneder før Event 201. Måske for at lukke munden på ham, så han… Read more »

Hmm
Hmm
søndag, 11 juli 2021, 15:57 15:57

Det kunne jo også være fordi de havde links til Human Traffiking (traffiking in persons). Hvem ved.

Jo-Bro
søndag, 11 juli 2021, 16:10 16:10

Hej Per
Helt uden for dette emne. Men jeg har jo ikke din email.
Vil gerne høre dit “Take” på dette.
Har du hørt om det her (England fremtid 2021-2022)
https://rumble.com/viww3n-leaked-docs-on-permament-lockdown-of-uk-in-3-weeks.html?fbclid=IwAR1hZbrCtse2OYpXOKYZwKfrrD6ZHU4TKnGROoNDmRX5SPM4ijBAHM2DdXI
Jeg har også filerne som PDF, så man kan læse med mens de gennemgår dem.
Det er sgu´ uhyggeligt, hvis der er noget om det.
Jeg håber de ligger her:
uk lockdown.pdf
Hilsen
John

Jo-Bro
søndag, 11 juli 2021, 16:14 16:14

uk lockdown.pdf. Jeg kan sende dig PDF´en, hvis det er.
Den virker åbenbart ikke her. Et lækket dokument – Er på 4 tætskrevne sider.
Hilsen John