D-vitamin kan være mirakelmidlet mod alle coronaproblemer

Jeg har fulgt forskningen i D-vitamin og corona. Der tegner sig i mit sind et billede af, at D-vitamin kan være mirakelmidlet mod både covid-19 og vaccinerne mod covid-19.

D-vitamin er det første og vigtigste råd i mit Naturlig Corona Vaccine-program. Solvitaminet styrker immunforsvaret, så eventuelt invaderende coronavirus bliver neutraliseret, inden det når at forvolde skade. Og hvis det begynder at forvolde skade, så arbejder D-vitamin også på at begrænse skaderne og genopbygge en sund, rask krop.

En af årsagerne til D-vitamins særlige virkning er, at det hæmmer spikeproteinerne fra coronavirus i at trænge ind i cellerne i kroppen via ACE-2. Hvis der er hold i mistankerne om, at disse spikeproteiner fra coronavirus kan blive overført fra en vaccineret til en ikke-vaccineret, så er der ekstra god grund til at ligge højt i D-vitamin, hvis man som uvaccineret har nærkontakt med vaccinerede. Det samme er tilfældet, hvis man er blevet vaccineret og vil reducere risikoen for skadevirkninger af vaccinen.

D-vitamin kan vise sig at være noget nær et mirakelmiddel mod både virus og vacciner. Der sker i denne tid desværre en øget opdeling af befolkningen i de vaccinerede og de uvaccinerede. Det er skadeligt for den sociale sundhed, så det vil være gavnligt, hvis noget så enkelt som D-vitamin kan gøre, at vaccinerede og uvaccinerede kan omgås hinanden frit igen uden risiko for smitte og sygdom.

Det er uklart, præcis hvor meget D-vitamin, der er nok til at opnå disse ekstra beskyttende virkninger. Det er dog formentlig væsentligt mere, end Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen anbefaler.

Lige nu skinner solen, og så kan man også få masser af D-vitamin på den måde. Hvis altså man lader være med at bruge solcreme… Små mængder ubeskyttet sol hver dag er formentlig meget sundere end store mængder beskyttet sol.

På den måde kan corona bekæmpes med lys på mere end én måde.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
sonja
mandag, 12 juli 2021, 21:02 21:02

Nu opfordrer WHO landene til ikke at bestille vacciner til 3.stik læst på ritzau